Deze week: The Greatest Showman en You Were Never Really Here

Geplaatst: 1 januari 2018 10:00

De eerste week van het nieuwe jaar start natuurlijk rustig, maar dat neemt niet weg dat we in 2018 enorm veel moois hebben om naar uit te kijken, zoals Far Cry 5, Red Dead Redemption 2, de nieuwe God of War, enz. Aankomende week komen er echter geen games uit, maar kun en we wel naar de bioscoop voor de volgende twee films.

The Greatest Showman - Film

De acteur Hugh Jackman heeft zijn rol als The Wolverine ingeruild voor een baan als the greatest showman. Vanaf aanstaande donderdag is de gelijknamige film te zien op het witte doek. The Greatest Showman is een film die zijn inspiratie haalt uit het leven van de Amerikaanse showman Phineas Taylor Barnum. Naast Hugh Jackman in de rol van P.T. Barnum zien we ook Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron en Rebecca Ferguson langskomen.

You Were Never Really Here - Film

Naast The Greatest Showman draait vanaf aanstaande donderdag ook de film genaamd You Were Never Really Here in de bioscoop. You Were Never Really Here is een drama thriller met Joaquin Phoenix in de hoofdrol, welke draait om een oorlogsveteraan die in opdracht van een vriend de vermiste dochter van een bekende politicus opspoort.

Lees meer