Deze week: The Hurricane Heist, Lady Bird, en Super Rocket Shootout

Geplaatst: 2 april 2018 10:00

Het is weer maandag en dat betekent dat we aan een nieuwe week beginnen. Gelukkig kunnen de meeste van jullie nog even genieten van een extra dagje weekend tijdens deze tweede paasdag. De game industrie neemt deze week qua releases ook extra rust, maar we kunnen wel een bezoekje brengen aan de bioscoop voor de twee nieuwe films The Hurricane Heist en Lady Bird.

The Hurricane Heist - film

Je kunt geen slechtere dag kiezen om 600 miljoen dollar te stelen dan op dezelfde dag als de grootste orkaan ooit. In de nieuwe film The Hurricane Heist probeert een groep hackers geld te stelen van een financiële instelling. Het is aan meteoroloog Will, gespeeld door Tony Kebbel, zijn broer Toby, Ryan Kwanten, en actrice Maggie Grace als bewaakster Casey om de hackers te stoppen en tegelijkertijd een orkaan te overleven. The Hurricane Heist is vanaf donderdag te zien in de bioscoop.

Lady Bird - film

De actrice Laurie Metcalf heeft haar rol als Sheldon Cooper's moeder tijdelijk ingeruild om in de film Lady Bird te spelen als moeder van Christine McPherson, oftewel de Lady Bird. Een goede relatie tussen moeder en dochter is niet altijd even makkelijk en zorgt voor zowel humor als drama. De film genaamd Lady Bird is tevens het regiedebuut van actrice Greta Gerwig en is vanaf aanstaande donderdag te zien in de bioscoop.

Super Rocket Shootout - Nintendo Switch

Vanaf 5 april krijgt de Nintendo Switch er een nieuwe game bij genaamd Super Rocket Shootout. Deze pixelachtige 2D-game is alleen of met vier vrienden te spelen, waarbij je keuze hebt uit meerdere grappige karakters. De game bevat diverse levels en unieke wapens om iedereen en alles aan gort te schieten. Zo kun je onder andere de boel laten ontploffen met behulp van je jetpack.

Lees meer