Deze week: Tomb Raider, Kirby Star Allies, en Surviving Mars

Het is weer zover, een nieuwe week is aangebroken en ook deze week komen er weer genoeg games en films uit. Zo verschijnt de gloednieuwe Tomb Raider film deze week op het witte doek en kunnen we op avontuur met Kirby in de Nintendo Switch-game Kirby Star Allies. Daarnaast is de planeet mars om te toveren tot een leefbare planeet in de game Surviving Mars.

Tomb Raider - film

Lara Croft keert aanstaande donderdag terug in de bioscopen. Het gaat hier niet om de terugkeer van de films uit 2001 en 2003, maar om een gloednieuwe Tomb Raider-film. De actrice Angelina Jolie heeft haar rol als Lara Croft namelijk doorgegeven aan Oscarwinnares Alicia Vikander. Nadat de gameserie een totale metamorfose kreeg, was het natuurlijk te verwachten dat er ook een nieuwe film aan zat te komen. Tomb Raider is vanaf 15 maart te zien op het witte doek.

Kirby Star Allies - Nintendo Switch

De roze schattige Nintendo-karakter komt naar de Nintendo Switch. Vanaf aankomende vrijdag verschijnt de nieuwste Kirby-game op de next-gen console van Nintendo. Kirby Star Allies is alleen of met maximaal drie vrienden te spelen door vijanden om te toveren in bondgenoten. Met behulp van allerlei kopieer vaardigheden is het aan jou om Dream Land te redden.

Surviving Mars - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Altijd al willen weten hoe het zou zijn om op de planeet Mars te leven, dan is hier je kans. De game Surviving Mars zorgt er voor dat het mogelijk is om de eerste functionerende menselijke kolonies op Mars te bouwen. Het is echter geen gemakkelijke taak om er voor te zorgen dat iedereen in leven blijft op deze Rode Planeet. Mocht je echter niet bang zijn voor een uitdaging dan kun je vanaf 15 maart Surviving Mars in huis halen voor de PlayStation 4, Xbox One, of pc.

Daarnaast verschijnen deze week ook de volgende titels:
Devil May Cry HD Collection - vanaf 12 maart voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
The Raven Remastered - vanaf 13 maart voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Pure Farming 2018 - vanaf 13 maart voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Q.U.B.E. 2 - vanaf 13 maart voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Burnout Paradise Remaster - vanaf 16 maart voor de PlayStation 4 en Xbox One
Hakuoki: Edo Blossoms - vanaf 16 maart voor de PlayStation Vita

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?