Deze week: Transformers: The Last Knight, Dead by Daylight, en Ever Oasis

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Deze week kunnen we weer rustig ademhalen, maar na de E3 van 2017 hebben we genoeg games gekregen om naar uit te kijken. Natuurlijk duurt het even voordat deze games daadwerkelijk in de winkels liggen. Om het wachten te verzachten komen er deze week weer een aantal andere game- en filmtitels uit.

Transformers: The Last Knight - film

De eerste Transformers-film verscheen alweer bijna tien jaar geleden. Na Transformers: Age of Extinction leek de filmreeks even stil te liggen, maar vanaf aanstaande donderdag is de nieuwste film Transformers: The Last Knight te zien op het witte doek. De vijfde live-action film laat ons zien dat buitenaardse mega geavanceerde robots al langer op onze aarde zijn dan we denken. Zelfs de draken die we kennen uit fantasy-verhalen zijn eigenlijk Transformers.

Dead by Daylight - PlayStation 4 en Xbox One

Ontwikkelaar Behaviour Interactive, bekend van games zoals Naughty Bear en Wet, brengt de survival-horror game Dead by Daylight naar de consoles. De game verscheen vorige week voor de pc en komt aankomende vrijdag naar de Xbox One en PlayStation 4. Dead by Daylight is een multiplayer game waarbij één van de spelers in de huid kruipt van een moordenaar en op jacht gaat. Het is aan de overige vier spelers deze jacht te overleven.

Ever Oasis - Nintendo 3DS

Eind deze week verschijnt er een nieuwe RPG voor de Nintendo 3DS, genaamd Ever Oasis. In de game word je uitgekozen om samen met je partner Isuna, de watergeest, een bloeiende oase op te bouwen. Dit doe je door op zoek te gaan naar grondstoffen voor het maken van winkels, uitrustingen en gereedschappen. Daarbij kun je nieuwe inwoners aan je dorp toevoegen door hun te helpen. Ever Oasis ligt vanaf aanstaande vrijdag in de winkels.

Daarnaast verschijnen ook de volgende games en films deze week:
Final Fantasy XIV: Stormblood - beschikbaar vanaf 20 juni voor PlayStation 4 en pc
Micro Machines World Series - beschikbaar vanaf 23 juni voor PlayStation 4, Xbox One, en pc
47 Meters Down - vanaf 22 juni in de bioscoop

Lees meer