Deze week: Two Worlds 2 en Call of Duty: Black Ops

Het wordt buiten steeds kouder en dat betekend niet alleen dat de winter weer in aantocht is. Deze periode is namelijk de beste om lekker binnen te zitten om je favoriete games te spelen. Ook wij bij Gameliner zijn wel in voor een flink potje gamen, maar gelukkig kunnen we tussen de sessies door nog wel wat tijd vinden om jou op de hoogte te houden met nieuwe nieuwsberichten en artikelen. Wat kun je deze week zoal verwachten?

Call of Duty: Black Ops

We beginnen met de geplande reviews. Vorige week heb je al mijn review van Call of Duty: Black Ops kunnen lezen, die met vier sterren beloond is. Deze week volgt nog een artikel over het spel, waarin ik de multiplayer eens flink onder handen neem en jullie vertel wat er online allemaal te doen is. Ondanks dat er nog maar weinig van de game bekend is, gaan de geruchten rond dat de game speelt zich af tijdens de koude oorlog en bevat ook de momenten uit die periode, zoals de conflicten in Vietnam en de beroemde bestorming van de Iraanse ambassade uit 1980 in Londen.

Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en pc
Uitgever: Activision
Releasedatum: 9 november 2010

Two Worlds 2

Michelle heeft zich de afgelopen tijd bezig gehouden met titel die waarschijnlijk niet bij iedereen bekend is: Two Worlds 2. Ik kan me nog herinneren dat het eerste deel uit die serie te maken had met iets teveel bugs, dus hopelijk kan Michelle ons in de loop van de week vertellen dat SouthPeak Games dit nu heeft weten te voorkomen. Two Worlds 2 is een RPG en een wereld vol fantasy. Door missies uit te voeren ontstaat er een verhaal. Kies een personage en ontwikkel deze tot schurk, magiër, krijger, zwerver, handelaar of dodenbezweerder.

Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en pc
Uitgever: SouthPeak Games
Releasedatum: 12 november 2010

Naast de twee bovenstaande reviews zal Alex voor jullie diep in Twisted Metal duiken om hopelijk met een positieve mening weer aan de oppervlakte te verschijnen. Hou de site in de gaten om zijn preview van de game te zien.

Uiteraard sluiten we de week weer af met een nieuwe NL Charts en de column, die dit keer van mijn hand zal komen. Wat voor jullie minder belangrijk is, maar voor ons een prioriteit, is de Gameliner Vergadering van aankomend weekend. Hier zullen we ons weer eens beraden over de website en gaan we kijken hoe we deze nog mooier en spectaculairder kunnen maken voor jullie.

Dat was het voor deze week. Volgende week zal Alex deze rubriek weer verzorgen en over twee weken ben ik weer terug om jullie van een update te voorzien. Veel gameplezier!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?