Deze week: Uncharted: The Lost Legacy, F1 2017, en The Dark Tower

Geplaatst: 21 augustus 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Terwijl in het midden van Nederland de zomervakantie alweer voorbij is, kunnen scholieren in zuid en noord Nederland nog lekker een weekje genieten van onze vrijheid. Wat natuurlijk betekent dat de twee regio's deze week in alle rust aan de slag kunnen met de onderstaande game- en filmreleases.

Uncharted: The Lost Legacy - PlayStation 4

Chloe Frazer, wie we kennen als een van Nathan Drakes partners uit Uncharted 2 en Uncharted 3, krijgt haar eigen Uncharted-avontuur. Samen met huurling Nadine Ross uit Uncharted 4: A Thief's End gaat ze vanaf 23 augustus haar eigen weg in Uncharted: The Lost Legacy. Mocht je de Uncharted 4 Triple Pack of Explorer's Pack hebben gekocht, dan krijg je deze game gratis. Het standalone avontuur verschijnt daarnaast vanaf woensdag zowel fysiek als digitaal. Wij hebben de review alweer voor je klaarstaan en de score liegt er niet om.

F1 2017 - PlayStation 4, Xbox One, en pc

F1 2017 is vanaf 25 augustus aanstaande verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc. In totaal zijn er twaalf klassieke wagens toegevoegd aan de game waarvan je er standaard elf kunt spelen. Met de 'Day One'-exemplaren van F1 2017 krijg je toegang tot de twaalfde wagen, de McLaren MP4/4. Daarnaast bevat dit deel een nog diepere career mode, meerdere multiplayer verbeteringen en een gloednieuwe championshipstand.

The Dark Tower - film

Een film gebaseerd op de bestsellers van Stephen King verschijnt deze week op het witte doek. De film genaamd The Dark Tower draait om, zoals de naam het al zegt, een toren die het nexus-punt is tussen tijd en ruimte. In de film beland een elfjarige jongen in de parallelle dimensie Al-Wereld en gaat samen met Roland Deschain, gespeeld door Idris Elba, op zoek naar deze toren om de tovenaar, The Man in Black, tegen te houden de wereld te vernietigen.

Daarnaast komen deze week ook de volgende games en films uit:
Mages of Mystralia - vanaf 22 augustus voor de PlayStation 4 en Xbox One
The Escapists 2 - vanaf 22 augustus voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Girls Trip - vanaf 23 augustus in de bioscoop
Logan Lucky - vanaf 24 augustus in de bioscoop
Shot Caller - vanaf 24 augustus in de bioscoop
Madden NFL 18 - vanaf 25 augustus voor de PlayStation 4 en Xbox One
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy - vanaf 25 augustus voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
One Piece: Unlimited World Red - vanaf 25 augustus voor de PlayStation 4 en pc

Naar welke game, film of serie kijk jij uit?

Lees meer