Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Deze week: Verzamel bewijs en ontmasker de dader

Geplaatst: 5 september 2016 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Tijd voor een nieuwe traditie, want het is wederom tijd voor een Deze week. We hebben ditmaal twee (potentiële) releasetoppers uitgezocht. In het ene spel probeer je de waarheid aan het oppervlak te brengen en in de ander kun je je heimelijke innerlijke droom verwezenlijken. Daarnaast zetten wij ook één van onze aankomende reviews in de schijnwerpers. Als je houdt van ruimteavonturen en strategiegames mag je deze review absoluut niet missen.

Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice - Nintendo 3DS

Aankomende donderdag verschijnt alweer het zesde deel in de populaire serie over de rechtvaardige advocaat Phoenix Wright. Phoenix Wright is inmiddels een ware veteraan en wordt ondersteund door de jongelingen Apollo Justice en Athena Cykes. Daarnaast maken ook oudgedienden, zoals: Maya Fey en Ema Skye, hun opwachting. In Spirit of Justice waan je je in het koninkrijk Khura'in. In het nieuwste deel kun je onder meer gebruik maken van de Seance Sight-techniek waarmee je de laatste momenten van de slachtoffers achterhaalt en als bewijs kunt aanleveren. Uiteraard zijn er ook andere technieken zoals de Mood-Matrix, het scannen van vingerafdrukken en bekijken van video-opnames om doorbraken te vinden in de kleinste details. Je hebt dus alle ingrediënten om je tot een ware advocaat te ontpoppen. Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice is vanaf donderdag 8 september verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS.

Just Sing - PS4 / XONE

Ben je in het bezit van een gouden keeltje en wil je flink oefenen? Of houd je er gewoon van luidkeels mee te blèren met jouw favoriete nummers? Dan kun je met Just Sing van uitgever Ubisoft prima uit de voeten. Het zangspel bevat veertig nummers, variërend van I Want To Break Free van Queen tot en met What Do You Mean van Justin Bieber. Ook bevat het spel nummers zoals Kryptonite van 3 Doors Down of U Can't Touch This van MC Hammer. Dus voor ieder wat wils. Je kunt met maximaal vier andere zangers of zangeressen eigen muziekvideo's opnemen of juist een zangwedstrijd organiseren. Just Sing maakt gebruik van de PlayStation Camera en Xbox One Kinect. Als je deze apparatuur niet in huis hebt, is dat geen probleem. Je kunt namelijk ook je mobiele telefoon gebruiken via de Just Sing Companion-App. Zorg ervoor dat alle apparaten op hetzelfde draadloze netwerk zitten en voor je het weet ben je de ster in jouw eigen muziekvideo. Just Sing is vanaf 8 september verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Master of Orion: Conquer the Stars - pc

Als je fan bent van ruimteavonturen, strategiegames en het 4X-genre - oftewel, eXplore, eXpand, eXploite en eXtermin - moet je Gameliner zeker in de gaten houden. Onze Alex is namelijk in de wereld gedoken van Master of Orion: Conquer the Stars en hij komt van de week met een grondige review. Wellicht gaan er bij enkelen van jullie een belletje rinkelen, want deze titel is een remake van het originele Master of Orion welke uit 1993 stamt. Wargaming heeft de beste elementen van het origineel in het nieuwste deel verwerkt. Kies voor één van de tien speelbare rassen en beleef je eigen ruimteavontuur. Tijdens je reis kom je diverse karakters tegen waarvan sommigen zijn ingesproken door ware SciFi-helden. Je kunt denken aan Mark Hamill (Star Wars) en Alan Tudyk (Firefly). Eigenlijk kun je als SciFi-liefhebber niet om dit spel heen. Master of Orion: Conquer the Stars is reeds verkrijgbaar voor de pc. Er is tevens een Collectors Edition met extra content voor de echte fans.

Verder verschijnen deze week de volgende games:

The Tomorrow Children - 6 september (PS4)
Awesomenauts Assemble - 7 september (XONE)
The Elder Scrolls Online: Gold Edition - 9 september (PS4, XONE)

Zijn er games waar je deze week naar uitkijkt? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit bericht.

Lees meer