Deze week: Warriors: Legend of Troy en meer

Geplaatst: 4 april 2011 11:00
Aangepast: 1 mei 2022 14:22

Zoals altijd nemen we in 'Deze week' eerst de afgelopen week door en dan kijken we naar de dingen die deze week gaan gebeuren.

Eerst even het belangrijke nieuws van de afgelopen week. Zo weten we dat Battlefield 3 een campagne van twaalf uur zal krijgen, er voorlopig geen opvolger van de Nintendo 3DS komt, de Xbox 360 binnenkort een nieuw discformaat krijgt en de opvolger van de Nintendo Wii geen 3D-functie zal krijgen. Verder zijn er ook een aantal releasedatums bekendgemaakt waaronder Magicka: Vietnam, Persona 3 en zijn er enkele releasedatums, waaronder die van Zelda voor op de Nintendo 3DS, gelekt!.

Artikelen

Deze week is wederom een drukke week wat betreft de previews en reviews. Peter heeft wat lichaamsbewegingen gedaan in MotionSports, Alex heeft met zijn Nintendo 3DS op straat gevochten in Super Street Fighter IV: 3D Edition en ook maakt hij voor ons een preview van Operation Flashpoint: Red River. Michelle schrijft over haar ervaringen met Warriors: Legend of Troy, Klaas mag zijn kunsten vertonen in Yakuza 4 en verder gaat Yordi naar Amsterdam om daar wat beelden te zien en sfeer te proeven van F.E.A.R. 3. Ook zal hij daar een interview met producer Ernst Zamora hebben. Ik zal voor jullie nog een review schrijven over ArmA 2: Reinforcements.

Super Street Fighter IV 3D
In Super Street Fighter IV heb je de beschikking over alle vechters uit Street Fighter IV plus maar liefst acht nieuwe personages, zoals T. Hawk en de dodelijke vrouwelijke vechter Juri.
Releasedatum: 27 maart 2011
Uitgever: Capcom
Ontwikkelaar: Capcom

Releases

Er komen deze week niet heel veel games uit:

Wel hebben we Dynasty Warriors 7, van uitgever en ontwikkelaar KOEI Tecmo. Daarnaast hebben we nog Driving Simulator 2011, van Excalibur Publishing.

Verder nog…

  • De afgelopen weken hebben jullie je meningen gegeven over Gameliner in het onderzoek. Deze is inmiddels afgelopen. Wij willen jullie erg bedanken voor het invullen!
  • We zoeken nog steeds redacteuren. Kun jij goed schrijven en heb je wat met games? Geef je dan op als redacteur en maak kennis met ons team!
  • Binnenkort kun je weer een nieuwe prijsvraag vinden op Gameliner, dit maal één in het teken van Mortal Kombat. Houd de site dus goed in de gaten.

Joost schrijft deze week een column. Deze zijn altijd interessant om te lezen, dus neem er de tijd voor! De NL charts worden dit keer verzorgd door Yordi.

Lees meer