Deze week: Watch Dogs 2 en Killing Floor 2

Geplaatst: 14 november 2016 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We zijn alweer aanbeland in de derde week van november en zoals gebruikelijk nemen we op maandag door welke games er deze week verschijnen. De grootste release is natuurlijk de free-roaming-game, Watch Dogs 2. Liefhebbers van brute shooters kunnen daarnaast aan de slag met Killing Floor 2.

Watch Dogs 2

In Watch Dogs 2 kruipen spelers in de huid van de hacker Marcus Holloway. Deze wordt beschuldigd van een misdaad die hij niet begaan heeft. Al snel sluit hij zich aan bij de hackgroep DedSec en samen nemen ze het op tegen ctOS 2.0 bewakingssysteem van Blume, dat heel de stad San Francisco in de gaten houdt. De game is een stuk uitgebreider dan het eerste deel. Zo is de wereld een stuk levendiger, is het hacken uitgebreider en heeft de verhaallijn meer aandacht gekregen. Watch Dogs 2 verschijnt 15 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Killing Floor 2

Ben je gek op shooters met creepy monsters en een hoop blood & gore? Dan zit je bij Killing Floor 2 wel goed. Als een experiment volledig fout is gegaan en monsters Europa hebben overgenomen, zit er maar één ding op... Je flink bewapenen en het vervolgens alleen of met andere spelers knallen op flink wat gespuis. Killing Floor 2 verschijnt 18 november voor de pc en PlayStation 4.

Deze week verschijnen ook de volgende games:

- Assassin's Creed: The Ezio Collection - 17 november (PlayStation 4, Xbox One)
- Football Manager 2017 - 14 november (pc)

Lees meer