Deze week: Weer eens wat anders dan een videogame

Geplaatst: 29 augustus 2011 11:00
Aangepast: 1 mei 2022 15:08
-

We zijn hier bij Gameliner weer een beetje bijgekomen van de gamescom, maar we zijn nog lang niet klaar als het gaat om alle previews en andere artikelen die nog online moeten komen. We hebben zoveel gespeeld dat we dat onmogelijk in de vorige week hebben kunnen proppen, dus ook de komende week mag je weer heel wat nieuwe content verwachten.

Naast geschreven artikelen komen er ook nog steeds nieuwe videoitems bij. Je kunt alle video's die tot nu toe online zijn verschenen in dit overzicht terugvinden. Tot zover de gamescom, over naar de orde van de dag met het nieuws van de afgelopen week.

- Saints Row: The Third pakt flink uit
- Video: Word jij ook nat van Anno 2070
- Gerucht: Binnenkort Assassin's Creed: Virtues voor de Vita?
- GC: De gamescom 2011 had 275.000 bezoekers
- PlayStation Home krijgt een nieuw gezicht
- Activision wil nieuwe generatie consoles
- Skyrim DLC tijdelijk exclusief voor Xbox 360

Artikelen deze week op de website

Zoals gezegd krijg je ook deze week weer veel artikelen van de gamescom voorgeschoteld. Wat te denken van Mass Effect 3, Metro: Last Light en Assassin's Creed: Revelations. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook een stukje over toppers als Borderlands 2, Battlefield 3 en Need for Speed: The Run verwachten. Genoeg om te lezen dus!

Verder staan er nog twee reviews te wachten om online te gaan. Eén daarvan is de review van Deus Ex: Human Revolution voor de Xbox 360, geschreven door Robbert. Daarnaast gaat Joost je alles vertellen over iets anders dan een game, namelijk het kaartspel van de populaire tv-serie Game of Thrones.

Releases van deze week

- 30 augustus 2011 - Warhammer 40.000: Space Marine (PS3, X360, pc)
- 1 september 2011 - Bodycount (PS3, X360)
- 2 september 2011 - Driver: San Francisco (PS3, X360)

Vaste prik

Aanstaande vrijdag staat er weer een column op het programma, waarin één van onze redacteuren zich uitlaat over een game-gerelateerd onderwerp. Volgende week maandag zijn we weer bij je terug met een nieuwe Deze week. Tot dan!

Lees meer