Deze week: Yooka-Laylee, Stardew Valley, en Starblood Arena

Het is maandag en dat betekent dat we ook deze week weer een selectie voor jullie hebben met gamereleases die deze week uitkomen. Zo kunnen we vanaf morgen aan de slag met de door Banjo-Kazooie geïnspireerde game, genaamd: Yooka-Laylee. Daarnaast komt de boerderij game Stardew Valley en de PlayStation VR-game Starblood Arena uit.

Yooka-Laylee - PlayStation 4, Xbox One, en pc

De gameserie Banjo-Kazooie wordt deze week in een nieuw jasje gestoken. Yooka-Laylee heeft namelijk enorm veel weg van deze gameserie, welke in het jaar 1998 naar de Nintendo 64 kwam en in 2001 is opgevolgd door een tweede deel, genaamd: Banjo-Tooie. Genoeg reden dus om Yooka-Laylee morgen in huis te halen voor de PlayStation 4, Xbox One of pc. De ontwikkelaar heeft eerder laten weten dat de game ook naar de Nintendo Switch komt. De Nintendo Switch-versie heeft echter nog geen releasedatum.

Stardew Valley - PlayStation 4 en Xbox One

De boerderij game Stardew Valley is al een poosje te downloaden, maar komt nu ook fysiek uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Stardew Valley krijgt aanstaande vrijdag een speciale Collector's Edition, welke naast de game zelf een map van Pelican Town, een mini guide en een code om de soundtrack van de game te downloaden bevat. Stardew Valley is momenteel te downloaden voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Daarnaast is de ontwikkelaar bezig om de game naar de Nintendo Switch te brengen.

Starblood Arena - PlayStation VR

Woensdag krijgt de PlayStation VR er een nieuwe game bij, genaamd: Starblood Arena. De game kun je zowel alleen als met vrienden spelen. In totaal zijn er vier online opties. Zo kan je los gaan met de free-for-all modus: Carnage, Het opnemen tegen andere teams met de modus: Team Carnage, punten scoren als team door goals te maken met de gamemodus: Gridiron en het met vier gamers opnemen tegen golven van vijanden in de modus: Invaders.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?