Digitale oplossingen voor gaming in 2022

Bent jij het beu om non-stop dezelfde game te spelen? Je bent niet de enige hierin! De meeste gamers raken verslaafd en komen in de vervelingslus terecht en blokkeren zichzelf van het spenderen van extra valuta of comfort – zichzelf herhalende omdat ze dit zo moeten van zichzelf. Echter, zijn er wat kosteneffectieve manieren om dit soort situaties tegen te gaan! Ze zijn digitaal en kunnen gevonden worden op marktplaatsen als die van Eneba, een gamervriendelijke community!

Advertising Controllers

Waarom digitaal gaan?

Bijna alles moet tegenwoordig digitaal worden. De groeiende aantallen gaming diensten zijn bijna allemaal exclusief online – we praten hier niet over de games – welke al jaren de digitale wereld van de gaming goods bepaald. Desondanks dat het digitale goederen zijn, ongeacht of het games zijn of diensten, zijn deze ook fysiek beschikbaar, en het proces van het aanschaffen is veelal symbolisch omdat er geen manier is om fysiek video games te exploiteren of abonnementen te gebruiken, anders dan het verzamelen van de pakketten. Zelfs giftcards of andere digitale producten kunnen nu aangeschaft worden zonder op het laatste moment nog snel naar de winkel te moeten – of door de gebruikte materialen de aarde te vervuilen. Het begint erop te lijken dat het aanschaffen van fysieke giftcards of game abonnementen nutteloos blijkt te worden door de extra kosten voor verzenden en verpakken, welke niet nodig zijn en het tegenovergestelde van “eco-vriendelijk” zijn.

Xbox Game Pass Ultimate5

Uitbreidende kansen: Van Xbox Passes en Gold tot PS Plus niveaus

Wanneer we praten over digitale gaming diensten als PlayStation Plus en Xbox Game pass, praten we veelal over abonnementen. Een abonnement kan alles zijn wat je nodig heeft als u meer video games wilt en de meer praktische problemen zoals online multiplayer en voice chat wilt oplossen.

Dit jaar is spannend, want het demonstreert perfect de uitbreiding van digitale kansen over de verschillende platforms. Dit moment komt PlayStation Plus terug met een overweldigend trio van aanbiedingen – PS Plus Essential, Extra, en Premium! Zijn de verschillende keuzes toevallig gelijk aan de meest prominenten Xbox abonnementen – horen we u zeggen. Het antwoord is ja, dat zijn ze zeker.

In de tussentijd zal PS Plus Essential bijna hetzelfde blijven als zijn voorganger PS Plus, wat het gelijk trekt met Xbox Live Gold. Zo bieden de twee iedere maand een aantal downloadbare games, de meeste essentiële multiplayer diensten en kortingen in de online stores. Extra is de nieuwe Game Pass voor Playstation. In vergelijking tot Xbox’s Game Pass, zal PS Plus Extra alles bevatten dat PS Plus had met nu nog meer games! Als laatste, maar zeker niet de minste, lijkt het erop dat PS Plus Premium wellicht binnenkort de nieuwe koning van de abonnementen gaat worden. Niet alleen heeft Sony aangekondigd dat het zowel Essential and Extra abonnementen bevat met niet minder dan 400 standaard games, maar het zal je ook de meest klassieke titels recht uit de eerste generaties consoles laten downloaden.

Dit is de nieuwe PlayStation Plus game lineup

Best beoordeelde video games uit 2022


Omdat de gamebibliotheken altijd het doel van de interesse is van de gamers, zullen we er eens dieper in duiken en kijken welke titels het populairst zijn dit jaar. We kunnen het er allemaal wel over eens zijn dat de meest geanticipeerde actiegame Elden Ring het enorm goed heeft gedaan als één van de bestverkopende avonturen games. Als je helemaal van de LEGO, Star Wars, of andere actie en avonturen games bent, dan is Lego Star Wars: The Skywalker Saga wellicht de beste keuze voor jou– talloze gamers hebben de game al hoger dan Elden Ring gezet. Daarnaast zal deze zomer ook nog wel wat interessante titels brengen of zijn deze inmiddels al verschenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Mario Strikers: Battle League Football, Two Point Campus of The Day Before? Maak je borst maar alvast nat!

Alleen de tijd zal het leren welke titels naar de hoogste ranking gaan en welke games het helaas met een lager cijfer moeten doen. Jij kunt er nu al onderdeel van zijn! Speel videogames, bespreek ze en als laatste, geef ze een cijfer. Zo doe je mee aan het ontwikkelen van de gamingindustrie en en kom je nooit in de vervelingslus terecht!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?