Drie van die: Aankondigingen die ik hoop te zien op de E3 presentatie van Bethesda

E3 staat alweer bijna om de hoek en dat betekent dat wij bij Gameliner wel nieuwsgierig worden naar wat er allemaal gepresenteerd gaat worden. Een correcte voorspelling kunnen we niet maken, maar een hoopvol lijstje met aankondigingen kunnen we wel opstellen. Vorig jaar werden er door Bethesda een aantal grootse dingen aangekondigd, zoals: Wolfenstein 2, The Evil Within 2 en Dishonored Death of the Outsider. Daarnaast werd bekendgemaakt dat DOOM en Fallout beide een VR-make-over zouden krijgen. Ik kijk altijd erg uit naar de Bethesda presentatie en ben nooit teleurgesteld door de kwaliteit en de aankondigingen die ze maken. Dit zijn drie van die aankondigingen die ik hoop te zien op de E3 presentatie van Bethesda.

The Elder Scrolls VI

Na vijfhonderd versies van Skyrim gezien te hebben, vind ik dat het wel tijd wordt voor een nieuwe game in deze reeks. Het kan niet anders dan dat de development van deze game gestart is op het moment dat Fallout 4 is uitgekomen. Dit zou betekenen dat ze al een goede drie jaar bezig zijn met het maken van The Elder Scrolls VI, althans, dat mogen we hopen. Net zoals zijn voorganger zal een nieuwe The Elder Scrolls game voor mij de game van het decennium zijn. Skyrim is voor mij een game waar ik honderden uren in gestopt heb en nog steeds geen genoeg van krijg. Keer op keer sta ik verstelt van hoe deze game mij kan vermaken. The Elder Scrolls VI is een van de weinige games die dit voor mij zou kunnen evenaren of zelfs overstijgen. Helaas lijkt mij de kans dat we een nieuwe Elder Scrolls gaan zien op deze E3 erg klein, maar Bethesda weet ons toch iedere keer weer te verrassen.

onbekend

Nieuwe IP's

Eén van de dingen die je ook kunt verwachten van de presentatie is dat Bethesda waarschijnlijk een nieuwe IP gaat aankondigen. Zo hebben ze eerder laten doorschemeren dat ze bezig zijn met twee nieuwe games die groter zijn dan alle voorgaande games die ze bij Bethesda gemaakt hebben. Over één van de games hebben ze al onthuld dat het een freemium game wordt. Wat deze games precies gaan zijn weet nog niemand, laten we hopen dat de E3 daar verandering in gaat brengen.

Doom 2

Het is alweer twee jaar geleden dat de nieuwe Doom is verschenen. Ook dit is een van die Bethesda games die mij veel speelplezier heeft opgeleverd. Ik denk dat er een kans is dat dit jaar DOOM 2 aangekondigd gaat worden. Misschien een long shot, maar Wolfenstein II: The New Colossus is ook twee jaar na de release van Wolfenstein: The Old Blood uitgekomen. Dit laat mij toch wel hopen op een nieuwe Doom dit jaar of op zijn minst een releasedate. Ik heb namelijk weer flink veel zin om demonen uit dit universum te deleten.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?