Drie van die: Beste maps in Heroes of the Storm

Geplaatst: 29 januari 2018 14:00

Heroes of the Storm heeft er een nieuwe hero bij gekregen, Blaze. Dit heeft er voor gezorgd dat ik, ondanks dat ik nog diep in de content van World of Warcraft zit, er toch voor gekozen heb om deze Hero eens uitgebreid uit te testen. Tijdens het testen kwam ik er achter dat er een aantal maps zijn waar ik ontzettend veel plezier uit haal, dus heb ik besloten er hier drie van die op een rijtje te zetten.

Dragon Shire

Dragon Shire is een map die onderdeel is van 'King's Crest'. King's Crest is een land met een sprookjesthema dat bestaat uit Dragon Shire en de Garden of Terror. Dragon Shire is een tuin die met de jaren overgroeid is geraakt en daarmee ook de krachten van de oude Dragon Knights opgesloten heeft. Op deze map moeten spelers de Dragon Knight bevrijden door twee Shrines te activeren. De Dragon Knight is erg sterk en daarom is het ook vrij logisch dat het team die deze het vaakst heeft kunnen activeren meestal ook de game wint.

Blackheart's Bay

Blackheart's Bay is een map die onderdeel is van Mistharbor. Mistharbor heeft zoals de naam waarschijnlijk al wel laat merken het uiterlijk van een haven. Blackheart is de eigenaar van de haven en ondersteunt de teams in het gevecht tegen elkaar. Dit doet hij natuurlijk niet gratis. Door de game heen verschijnen er schatkisten met Doubloons, gouden munten die spelers verzamelen. Op het moment dat een team tien Doubloons in bezit heeft, schiet Blackheart met zijn kanonnen op de gebouwen van de tegenstanders.

Towers of Doom

Towers of Doom is onderdeel van Raven Court. Dit is een land met een wat duisterder thema. Het wordt geregeerd door de Raven Lord. Ook hier moet je de basis van de tegenstanders vernietigen. Echter kun je deze niet direct aanvallen, maar doe je dit door middel van het verzamelen van tributes. Deze tributes verschijnen de hele game door. Wanneer je een tribute verzamelt schieten de torens op de basis van de tegenstanders. Dit gaat door tot de basis van één van de twee teams tot de grond gelijk gemaakt is.

Dit zijn mijn favoriete maps. Iedere map heeft zijn eigen speciale onderdeel die er voor gezorgd heeft dat deze op mijn lijstje terecht is gekomen. Nu heeft iedereen natuurlijk zijn eigen mening en kan het zomaar het geval zijn dat er een hele andere map op jouw lijstje staat. Wat is jouw favoriete map? Laat het weten in het onderstaande reactieveld!

Lees meer