Drie van die: Brute krijgers in For Honor

Het is jullie wellicht niet ontgaan dat For Honor een aantal dagen geleden is verschenen. Ik heb de review mogen schrijven en ik ben uiteindelijk aangenaam verrast. Hoewel de game in eerste instantie bij mij een beetje onder de radar vloog, zit ik nu tot mijn bovenbenen in de opgestapelde overblijfselen van mijn tegenstanders. Ik durf van mijzelf best te zeggen dat ik wat skills heb in de game en dat ik met de ene strijder meer eliminaties binnenhark dan de ander. In totaal telt de game twaalf krijgers die ieder een eigen manier van vechten hebben. Stuk voor stuk zijn ze bruut en hebben ze hun strepen weten te verdienen, maar er zijn er altijd een aantal die net wat meer in het oog springen dan de anderen. Om jou alvast op weg te helpen zet ik hieronder drie van die moordenaars op een rijtje.

Kensei

Als je alles in één pakketje zoekt, dan heb je aan de Kensei-krijger een goeie. De Kensei is bewapend met een nodachi, wat een langere variant van de katana is. Deze krijger valt in de voorhoedekrijger-klasse en heeft een groter bereik dan zijn factiegenoten. Het pantser dat deze traditionele Samoerai beschermt is dik en zwaarder dan normaal. Hierdoor is de Kensei wat eerder uitgeput, maar heeft hij meer 'oemph' in zijn uithalen. Het schijnt dat de Kensei van kleins af aan getraind worden om de ultieme Samoerai te worden. Deze krijger vraagt niet hoe of waarom wanneer zijn keizer wat van hem eist, hij doet het gewoon.

onbekend

Valkyrie

De Valkyrie is, als tegenstander, één van de weinige strijders waar ik af en toe echt geen raad mee weet. De Valkyrie is een speciale krijgster, ze heeft namelijk een pact met de goden gesloten. Deze krijgsters strijden voor faam om zo een plekje in de eetzalen van Valhalla te verdienen. Gewapend met een speer en schild maakt deze strijdster het leven van loggere karakters meer dan zuur. De Valkyrie is snel en rijgt met gemak complexe combo's aan elkaar. Het schild is perfect voor counteraanvallen, maar als je je langs het schild weet te werken, is het eenvoudig schade aanbrengen. Afgezien van het schild is de krijgster namelijk vrijwel onbeschermd. Desalniettemin is deze krijgster één om altijd serieus te nemen tijdens een stand off.

onbekend

De Veroveraar

Een dodelijke krijger met een ietwat verontrustende achtergrond. Deze toren van een krijger is bewapend met een schild en strijdvlegel. Het unieke wapen, wat eigenlijk niet meer dan een stok voorzien van een ketting met aan het uiteinde een ijzeren bal is, is in combinatie met het schild een serieus goede combinatie. Het wapen heeft even nodig om op gang te komen, maar als je een combo om de oren krijgt, is het einde al snel nabij. De Veroveraar is een gigantische krijger die goed bepantserd is. Deze ex-gevangenen zijn gerekruteerd om als voetsoldaten voor kanonnenvoer te dienen. De gevangene turned militair die het overleeft verdient een plaatje tussen de elite krijgers. Deze krijger heeft zich dus letterlijk naar de top gestreden.

onbekend

Dat wat het alweer. Dit zijn slechts drie van de twaalf verschillende strijders, en zoals je wellicht ziet zijn de strijders daadwerkelijk allemaal anders. Ben jij al aan de slag gegaan met For Honor, en zo ja, wie is jouw favoriet? De multiplayergame is al eventjes uit en ik kan niet wachten om een potje tegen jullie te strijden!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?