Drie van die: E3 aankondigingen die je kunt verwachten van Nintendo

Geplaatst: 15 mei 2018 12:00
Aangepast: 17 juni 2018 01:03

Nintendo's E3-presentatie van een jaar geleden was grandioos. Zo werd aangekondigd dat er een nieuwe Pokémon-, Metroid- en Yoshi-game in de maak zijn. Daarnaast had Nintendo de eerste DLC en amiibo aangekondigd voor The Legend of Zelda Breath of the Wild. In een onverwachte wending werd later ook nog aangekondigd dat Rocket League deel zou uitmaken van de Switch Line-up van 2017. Ik ben weer ontzettend benieuwd naar wat Nintendo dit jaar allemaal gaat aankondigen, zeker na het grote succes dat ze afgelopen jaar hebben gehad. Dit zijn een aantal dingen waarvan ik verwacht dat deze de revue gaan passeren.

Metroid Prime 4

Afgelopen jaar liet Nintendo het logo zien van een nieuwe Metroid-game. Het werd gepresenteerd door een aantal strakke animaties die dus overliepen in het logo dat wij te zien kregen. Erg veel over Metroid Prime 4 is er nog niet bekend, want Nintendo heeft er sinds de E3-presentatie van afgelopen jaar geen woord meer over gesproken. De laatste Metroid Prime-game was Metroid Prime 3: Corruption. Een game die in 2007 uitkwam voor de Nintendo Wii. Je zou dus wel kunnen stellen dat het weer eens tijd wordt voor wat nieuwe informatie omtrent deze game, Nintendo…

Pokémon Switch

“I have other great news; Gamefreak has begun developing a core RPG Pokémon title for the Nintendo Switch”. Dit was het bericht waarop ik zat te wachten sinds de Nintendo Switch aankondiging. Ondanks dat het een must is voor mobiele Nintendo apparaten en het vrijwel zeker was dat deze game er aan zat te komen, was ik toch blij met deze bevestiging. Dit jaar hoop ik op zijn minst dat we van Nintendo te horen krijgen wanneer deze game uit gaat komen. Met een beetje geluk krijgen we dan ook nog wat gameplay te zien. Ik kan er in ieder geval niet op wachten om Pokémon op mijn televisie te spelen.

Super Smash Bros.

Niet zo lang geleden werd de nieuwe Super Smash Bros. aangekondigd middels een teaser in een Nintendo Direct. Nintendo heeft al aangegeven dat de screentime grotendeels aan deze nieuwe Smash besteed gaat worden. Zo gaan we er ook achter komen wat de officiële naam gaat zijn van deze nieuwe game, of dat de naam wel gewoon Super Smash Bros. blijft. Wat we nu al in ieder geval zeker weten is dat deze game dit jaar nog uit gaat komen. Dit is dan ook iets waar we bij Gameliner allemaal met smacht op zitten te wachten, want come on, wie wil er nou geen nieuwe Super Smash Bros.?

Lees meer