Drie van die: Frustraties dankzij een slechte gaming tas

Let op! Zwaar frustrerend artikel.

Je hebt het vast wel een keer meegemaakt. Je gaat een weekendje naar wat vrienden en bent van plan je eigen gamegear mee te nemen. Je laptop, controller, muis, toetsenbord, koptelefoon, opladers, tablet, letterlijk alles moet mee. Je pakt uit ellende maar een simpele rugzak of weekendtas en pleurt daar al je zooi in. Wanneer je bij je vrienden aankomt, ben je eerst een halve eeuw bezig om de kabels uit de knoop te halen. Tel daar de tijd bij op voordat je je muis uiteindelijk tussen al die zooi hebt gevonden en je kan eigenlijk alweer naar huis of de laatste trein terug pakken.

In dit artikel noem ik drie redenen waarom een goede gaming tas nou zo fijn is om te hebben.

Nooit meer die kabels door elkaar

Je hebt al je spullen ingepakt. Keurig alle kabeltjes om je apparaten heen gedraaid. En nóg zit alles aan elkaar vast wanneer je je tas uitpakt. Zwaar frustrerend, want je vrienden hebben ondertussen al drie overwinningen op hun naam staan in Call of Duty en jij bent nog steeds je adapter aan het loskoppelen van je lan-kabel, controller en mobiele oplader.

onbekend

Ontzettende rugpijn dankzij die harde laptop tegen je rug

Je hebt eindelijk een mooie tas gevonden die beschikt over voldoende ruimte om alles in op te bergen. Kabels raken niet meer in de knoop en je stickie heb je ook op een plek gestopt waar je hem ook zo weer uit kunt vissen. Je moet alleen nog reizen met je rugzak op je schouders. Na een kwartier krijg je al last van je schouders vanwege die zware tas en na een half uur begeeft je bezwete rug het ook. Je valt van je fiets in de sloot en een paar dagen later wordt je gevonden door een paar wielrenners. Nee, dat laatste is bullshit en gaat je ook niet gebeuren, tenminste dat hopen we voor je. Je krijgt echter wel snel last van je schouders en rug met een goedkoop rugzakkie. Daarom is eentje met zachte kussentjes geen overbodige luxe. Zo houd je in ieder geval de flashbacks van de zware brugklas tassen buiten de deur.

onbekend

Grabbelen naar je USB-stick

Je hebt afgesproken met een paar vrienden dat jij de film van vanavond op een USB-stick mee zou nemen. In alle haast heb je die nog snel in je tas gegooid tussen alle andere spullen. Wanneer jij en je vrienden de film willen kijken, is het eerst nog zaak dat je de desbetreffende USB-stick vindt. Natuurlijk ligt deze helemaal op de bodem van je sporttas. Je kunt niet anders dan alles uit je tas halen en hem uiteindelijk zielig op de bodem zien liggen.

onbekend

Voor ons zijn deze ergernissen erg herkenbaar. Wij waren dan ook erg blij toen Dicota ons twee Backpack E-sports game-tassen stuurde. Deze tas heeft voor ieder apparaat dat je meeneemt aparte vakken, zachte kussens voor je rug en schouders, ventilatie in de tas en zelfs een kabel management systeem. Nu is er één voor de redactie, zodat wij wat tijd en moeilijk besparen, maar geven wij er ook één weg aan onze bezoekers! (Deze heeft inmiddels een gelukkige eigenaar gevonden).

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?