Drie van die: Games die ik stiekem nog moet uitspelen

Veel games ben ik aan begonnen en maar weinig daarvan heb ik echt uitgespeeld. Sommige waren gewoon niet boeiend genoeg en andere heb ik om een andere vage reden nooit uitgespeeld. Vooral voor die laatste groep schaam ik me wel eens dat ik deze nooit afgemaakt. Vandaar dus mijn Drie van die games die ik stiekem nog moet uitspelen.

BioShock Infinite

Alhoewel ik deze game supervet vond (nou ja, dat vind ik eigenlijk nog steeds), is het me nog steeds niet gelukt BioShock Infinite uit te spelen. Het is niet dat ik het niet wil, maar ik ben ooit een keer gestopt met de game en nooit meer echt verder gegaan. Wel ben ik een keer opnieuw begonnen, maar toen is er ook weer iets tussengekomen. Hopelijk kan ik de komende tijd een gaatje vinden om deze game een keer uit te spelen, aangezien ik nu lang genoeg spoilers heb moeten vermijden die het einde verklappen

onbekend

The Elder Scrolls V: Skyrim

Ik heb al een hele hoop uren in The Elder Scrolls V: Skyrim gestopt, maar het einde is nog lang niet in zicht. Niet zo heel onlogisch, aangezien ik vaak de zijmissies erg interessant vind en de hoofdmissie al snel links laat liggen. Niet echt een heel grote schande dus dat ik het nog niet heb uitgespeeld, maar wel een beetje jammer. Gelukkig heeft ieder nadeel een voordeel en kan ik dus nog veel heerlijke uren in de Skyrim-wereld vertoeven.

onbekend

Dishonored

Ook Dishonored is zo'n game die ik erg tof vond, maar op de een of andere manier toch niet helemaal heb uitgespeeld. Wel heb ik het gevoel dat ik bijna aan het einde ben gekomen. De game duurt als ik anderen moet geloven niet zo heel erg lang, dus deze moet toch echt een keer uit te spelen zijn. Nog een game om in de vakantie een keer weer opnieuw te beginnen.

onbekend

Dit waren mijn drie games waarvoor ik me schaam dat ik ze nog moet uitspelen. Hebben jullie ook van die games die je nog moet uitspelen? Laat het weten in de comments!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?