Drie van die: Games waar ik dit jaar nog naar uitkijk

In mijn vorige Drie van die van september vertelde ik dat ik dit gamejaar helemaal niet zo goed vind. Ik besprak dan ook drie games die niet aan mijn verwachtingen konden voldoen en een teleurstelling bij mij achterlieten. Nu we twee maanden verder zijn, is het gamejaar wel een stuk beter geworden. Zo heb ik binnen een paar weken tijd maar liefst drie games met vier en een halve ster beloond, namelijk Forza Horizon 2, Bayonetta 2 en Sunset Overdrive. Daarnaast zullen er dit jaar nog een aantal titels verschijnen waar ik erg naar uitkijk. In dit artikel zal ik drie van deze games bespreken.

Halo: The Master Chief Collection

Laat ik maar beginnen met de game die al heel erg snel komt, namelijk Halo: The Master Chief Collection. Ik ben een grote fan van de Halo-serie, maar ik ben niet een grote fan van remakes van games die ik al heb gespeeld. Desondanks belooft deze Master Chief Collection wel een heel erg wrede collectie te worden. Ik vind het vooral tof dat het niet vier losse games zijn, maar dat het een geheel vormt. Je kunt dus zo tussen de meer dan honderd (!) maps wisselen, waardoor je uren en uren achter elkaar door kunt spelen zonder dezelfde map tegen te komen. Ik kijk er ook heel erg naar uit om zo veel mogelijk van de Achievements binnen te halen, wat wel eens een enorm lastig karwei kan worden. Zo heeft de game vierhonderd Achievements waarmee je vierduizend Gamerscore kan verdienen, en zal een update voor nog eens vijftig Achievements met een totale waarde van vijfhonderd Gamerscore zorgen. Deze Achievements zijn wel erg extreem, zoals elke Halo-game op Legendary binnen drie uur uitspelen. Ik ga deze uitdaging aan, wat dus al heel snel kan, want op 11 november verschijnt de game exclusief voor de Xbox One.

onbekend

Super Smash Bros. for Wii U

Super Smash Bros.-games zijn altijd geweldige games om met zijn vieren op de bank te spelen. Vorige maand verscheen er voor het eerst een handheld-versie van de game, namelijk Super Smash Bros. for Nintendo 3DS. Ik heb deze game links laten liggen, omdat het me niet fijn lijkt om deze game op zo'n klein schermpje te spelen. Daarnaast is het natuurlijk lastiger om zo met zijn vieren in één kamer te kunnen spelen, want dan moet je al allemaal een 3DS hebben. Later deze maand verschijnt gelukkig de Wii U-versie en kan er wel op een groot scherm worden gespeeld. Een groot scherm heb je zeker nodig, want onlangs werd bekendgemaakt dat je met maar liefst acht spelers kunt spelen! Nintendo heeft ook nog eens voor een accessoire gezorgd waardoor je je GameCube-controllers kan aansluiten op je Wii U, wat al helemaal geweldig is. Laat de Smash-chaos maar komen!

onbekend

The Crew

Onlangs noemde ik Forza Horizon 2 misschien wel de beste racegame die ik in de afgelopen jaren heb gespeeld. Het wordt dan erg moeilijk om daar als racegame overheen te komen. Toch heb ik hoop in The Crew, de racegame van Ubisoft. Ik ben dol op racegames met een grote open wereld om in te verdwalen. Met The Crew moet dat wel goedkomen, want die game is echt enorm groot! De game speelt zich af in de belangrijkste gebieden van de Verenigde Staten, waaronder Los Angeles, Las Vegas en New York. Mocht je van de ene kant van de VS naar de andere kant willen reizen, dan ben je ongeveer drie kwartier bezig met een van de snellere auto's in de game. Uiteraard zit de map vol met activiteiten die je kunt voltooien om je uren zoet te houden. Ik ben erg benieuwd of ik deze game leuker ga vinden dan Forza Horizon 2. Begin december kan ik er achter komen, want dan verschijnt de game voor de PlayStation 4, Xbox One, pc en Xbox 360.

onbekend

Natuurlijk kijk ik naar nog veel meer games uit dit jaar, waaronder Assassin's Creed Unity en LittleBigPlanet 3. Nu nog maar hopen dat deze games niet opnieuw zorgen voor een teleurstelling. Naar welke games kijken jullie dit jaar nog naar uit?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?