Drie van die: Games waar ik naar uitkijk op gamescom

Ach lieve lezers, een van mijn favoriete momenten van het jaar breekt bijna aan. Waar een ander smacht naar besneeuwde straten, verplichte familiedinertjes en het optuigen van een boom die alle naalden laat vallen zodra je er naar kijkt, is dit mijn tijd. Kerst kan ook wel een beetje leuk zijn hoor, maar ik heb zo mijn prioriteiten. Vaak is het uitkijken naar iets leuks ook een behoorlijke ervaring. De voorbereidingen die je treft, het verslinden van de scheurkalender in de hoop dat de dag snel aanbreekt en alles in de gaten houden omtrent hetgeen je staat te wachten dragen allemaal bij aan de charme. Om je vast warm te maken voor gamescom heb ik drie games op een rijtje gezet waar ik reikhalzend naar uitkijk.

onbekend

Borderlands 3

Ik vermoed dat deze titel bij menig gamer in zijn of haar persoonlijke hier-kijk-ik-enorm-naar-uit-top 3 staat. In die van jou toch zeker wel? Borderlands 3 werd groots aangekondigd en ik ben zeer benieuwd of er tijdens gamescom meer informatie omtrent deze game uit de hoge hoed komt. Sterker nog, ik hoop dat ze met iets komen waar Hans Klok jaloers van wordt. Om de verwachtingen enigszins te temperen; ik denk niet dat dat gaat gebeuren, maar hopen mag altijd toch? Het is in ieder geval een game waar ik enorm benieuwd naar ben.

onbekend

Cyberpunk 2077

Ook CD Projekt Red is vertegenwoordigd in Keulen en man, wat ben ik jaloers op Rudy. Die beste man mag gewoon een bezoekje brengen aan onze Poolse vrienden en kijken naar Cyberpunk 2077. Alles wijst er op dat dit een heule vette game gaat worden. De laatste keer dat we groot nieuws vanuit het Cyberpunk 2077-kamp ontvingen werd er aangekondigd dat een groot acteur onderdeel is van de game. Niemand minder dan mister John Wick himself, Keanu Reeves, is gestrikt voor een rol in de game. Hoe gaaf is dat. Ik was al heel nieuwsgierig naar deze game en dat gevoel is alleen nog maar groter geworden. Laat maar komen die game!

onbekend

Luigi's Mansion 3

Na een kort uitstapje naar een handheld console is Luigi's Mansion terug. Althans, op een semi-handheld dit keer. Dat mag de pret niet drukken, want hoe vaak gebeurt het nou dat Luigi de hoofdrol opeist? Ik heb me vermaakt met de eerdere delen, dus deeltje drie staat hoog op mijn verlanglijstje. De Mario-versie van Ghostbusters heeft mij eigenlijk altijd al erg aangesproken en in die zin ook niet teleurgesteld. Al vond ik het jammer dat het tweede deel alleen naar de 3DS kwam, maar goed. Nintendo maakt weleens vaker een foutje. Het belangrijkste is dat ze dat hebben ingezien en ze veel moeite hebben gestoken in dit derde deel. Ook de aangekondigde co-op functie gaat in huize Lamers veelvuldig gebruikt worden, dat kan ik wel vast verklappen.

onbekend

Dat zijn de drie games waar ik enorm naar uitkijk, maar ik ben ook benieuwd naar jouw lijstje. Waarvoor zit jij straks op het puntje van je stoel? Of reis je er zelfs voor af richting het niet altijd zonnige Duitsland?

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?