Drie van die: Games waar je in no-time 1000G haalt

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zoals ik al uit een aantal artikelen heb laten blijken, ben ik een enorme liefhebber van Achievements. Vaak wil ik ze allemaal in een game halen, hoe slecht de game ook is. Sommige games heb ik zelfs alleen voor de Achievements gekocht, omdat je heel snel alle 1000G erin kon halen. In dit artikel zal ik drie games bespreken waar je werkelijk in no-time 1000G kan halen.

Truth or Lies

Dit is dus typisch zo'n game die ik echt alleen maar voor de Achievements heb gekocht voor een paar euro. Truth or Lies is een familiegame waarbij je met een microfoon wat vragen beantwoordt. De leugendetectie bepaalt vervolgens of je de waarheid sprak of niet. Deze leugendetectie is echter verschrikkelijk slecht en lijkt wel volledig random. Al leg je je microfoon voor een ventilator die telkens exact hetzelfde geluid maakt, dan nog zegt de leugendetector dat je soms wel liegt en soms niet. Dit heeft ook invloed op de Achievements, maar gelukkig zijn de meeste vrij makkelijk om te halen. Het komt grotendeels neer op één lang potje spelen (als je geluk hebt), en twintig vragen beantwoorden die iemand anders aan je stelt. Door de verschrikkelijke leugendetector waren sommige Achievements wel vervelend om te halen, zoals gedurende een ronde bij elke vraag te liegen. Hiervoor moest ik meerdere potjes spelen voordat het lukte, maar al met al ben je in iets meer dan een uur wel klaar en heb je alle Achievements. Niet slecht, toch? Maar het kan nog sneller!

NBA 2K6

Ik ben totaal geen fan van basketbal, dus heb ik ook niet zo veel met die games. Wel heb ik één basketbalgame in mijn collectie, namelijk NBA 2K6. Uiteraard was dit weer vanwege de Achievements, want in deze game heb je nog sneller alle Achievements. Sterker nog, aan één potje van ongeveer een half uur heb je al genoeg. Er zijn maar vijf Achievements in de game die eigenlijk allemaal neerkomen op scoren en een aantal rebounds uitvoeren. Iedereen kan deze Achievements met gemak halen, aangezien je de sliders in de game kan aanpassen om zo de computer heel slecht te maken en jezelf ontzettend goed, zodat je van bijna overal kan scoren. Wanneer je dan alle Achievements hebt, dan heb je nog steeds een vermakelijke game om af en toe nog een keer op te pakken.

Avatar: The Last Airbender - The Burning Earth

Van deze game is iedere Achievement-hunter wel op de hoogte. Avatar: The Last Airbender - The Burning Earth is namelijk de snelste en simpelste game die er is om 1000G in te halen. Er zijn in totaal vijf Achievements die allemaal draaien om je combo. Wanneer je een combo van vijftig hebt, heb je alle Achievements gehaald. Laat dit nou net in de eerste minuut van de game mogelijk zijn. En je hoeft er ook nog eens geen skills voor te hebben. Druk gewoon een aantal keer op B en je hebt 1000G verdiend. Dit heb je binnen drie minuten gedaan, inclusief het opstarten van de game, zoals je in de onderstaande video kunt zien.

Ik ben heel benieuwd of er meer mensen zijn die net als ik voor alle Achievements gaan en die hier soms een mindere game voor aanschaffen in ruil voor simpele Achievements. Laat het me hieronder even weten. Mocht je nog meer tips hebben voor snelle Achievements, dan hoor ik dat natuurlijk ook graag.

Lees meer