Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Drie van die: Nieuwe heroes in Star Wars: Battlefront II

Veel Star Wars: Battlefront-fans zitten te wachten op de grote afsluiter van dit jaar. Star Wars: Battlefront II staat namelijk op het punt van verschijnen en het lijkt erop dat dit deel stukken beter wordt dan de voorganger. De space battles zijn bijvoorbeeld flink aangepakt. DICE heeft dat deel van de game namelijk overgedragen aan Burnout-ontwikkelaar, Criterion games. Natuurlijk heeft de game nog een flink aantal toevoegingen door de gehele game. De lootboxes twijfel ik nog wel over, maar de nieuwe heroes zie ik wel zitten. Darth Vader, Luke Skywalker, Palpatine en nog vele anderen maken een comeback, maar de game bevat genoeg nieuwe krachtpatsers. Daarom presenteer ik mijn top 3 nieuwe heroes in Star Wars: Battlefront II.

onbekend

Rey

Ze is badass, een rookie, en ook nog eens een vrouw. Het is jullie wellicht ontgaan, maar wanneer je een eigen personage kunt aanmaken, is het bij mij veelal een vrouw. Goed nieuws voor mij dus, want Leia uit de eerste Battlefront vond ik maar so so. Nu hebben we een echte powervrouw met een dikke lightsaber in de hand. Ze houdt hem hoger dan de meesten vast, maar daardoor kan ze met de Dash Strike op je af sprinten en zo enorme schade aanrichten. Daarbij is Rey een meesteres van de mindfucks. Met Mind Trick verward ze vijanden en met Insight spot en markeert ze vijanden in de buurt. De nieuwe trilogie kan mij behoorlijk bekoren en Rey is een ster in de maak. Hopelijk zien we haar in Episode VIII boven zichzelf uitstijgen, maar voor nu is het besturen van Rey in Battlefront II voldoende voor mij.

onbekend

Kylo Ren

Hoewel Kylo Ren best een bitch blijkt te zijn, is zijn personage (met helm op) een erg toffe toevoeging aan het universum. De unieke lightsaber, kenmerkende stem en dat brute masker maken van Kylo een tof personage die wel wat weg heeft van Darth Vader. Helaas zien we in de beelden dat Kylo Ren met en zonder masker rond loopt, maar dat mag de pret niet drukken. Bewapend met zijn iconische lightsaber hakt hij iedereen solo omver. Daarbij kan Kylo Ren vijanden bevriezen en naar zich toetrekken. Die dodelijke combinatie maakt van deze bad guy een gevaarlijke vijand.

onbekend

Darth Maul

Zoals velen onder ons ben ook ik geen fan van de prequels. Dat wil echter niet zeggen dat de prequels niets goeds hebben gebracht. Nee, ik heb het niet over Me-sa Jar Jar Binks. Ik heb het uiteraard over onze rood aangelopen Qui-Gon Jinn killer, Darth Maul. Die lightsaber is, naar mijn mening, de best uitziende saber ooit en zijn kunsten ermee maken het alleen maar beter. Darth Maul is haast een turner met dat ding. Met zijn spin attack sliced hij je zo doormidden. Sta je wat verder weg, dan gooit hij dat ding gewoon naar je toe als een soort boemerang. Mocht zijn lightsaber de klus niet klaren, dan kan hij je nog altijd Force Choken. Gezellige knakker die Darth Maul.

onbekend

Op 17 november verschijnt Star Wars: Battlefront II voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De nieuwe heroes komen niet alleen in de vorm van vlees en bloed, maar ook in de vorm van staal. De nieuwe ruimtevaartuigen zijn namelijk ook een genot om te besturen. Wie is jouw favoriet in de serie. Ga je voor een icoon zoals Darth Vader, of is het toch Jar Jar Binks die je als Hero wil zien?

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?