Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Drie van die: Onwaarschijnlijke aankondigingen die we willen zien op de E3

Geplaatst: 28 mei 2018 14:00
Aangepast: 17 juni 2018 00:38

De E3 2018 komt als een trein op volle vaart op ons af en dat merken we dan ook aan al het toffe nieuws dat ons rond de oren vliegt. De ene na de andere ontwikkelaar maakt iets bekend waar we dan ook naar uit kunnen kijken. Elk jaar zien we wel nieuwe toffe dingen die ons hart weten te veroveren, maar toch zijn er aantal dingen die elk jaar weer lijken te ontbreken. Fans schreeuwen al jaren om sommige dingen, maar de ontwikkelaars lijken daarin niet aan onze wensen te kunnen of willen voldoen. Hieronder drie dingen die we graag willen zien op de E3, maar die hoogstwaarschijnlijk niet gaan komen.

Half-Life 3

Als er om een game hard geschreeuwd wordt, dan is dat wel Half-Life 3. Om eerlijk te zijn heb ik de serie pas leren kennen op het moment dat het hele internet maar bleef schreeuwen dat er een derde deel moet komen. Logisch ook, want de games waren ontzettend succesvol en wonnen tig awards. In 1998 kregen we voor het eerst te maken met de avonturen van Dr. Gordon Freeman in de eerste Half-Life. Daar moest hij zich uit een geheime research facility knokken. In het tweede deel gaat dat verhaal lekker verder en eindigt op zo'n manier dat er wel een derde deel MOET komen, alleen… die blijft maar uit. Al sinds 2004 wachten mensen op het einde van de serie. Zou het niet ontzettend tof zijn als deze dan eindelijk komt na achttien jaar? Ik weet zeker dat de halve wereld dan begint te juichen. Ik verwacht alleen dat dat juichen ook dit jaar weer uitblijft.

The Elder Scrolls VI

Dit is een van de titels in deze lijst waarvan ik de kans nog aardig hoog acht dat we iets van deze titel kunnen aanschouwen op deze E3. Spelingen gaan al een tijdje, zelfs vanuit de mond van de ontwikkelaar zelf en gezien fans niets liever willen dan deze game, acht ik de kans nog best aanwezig dat The Elder Scrolls VI een Bethesda's aankondigingen gaat zijn. Toch blijkt het verleden erop te wijzen dat het bedrijf er dit jaar weer niet mee komt. In plaats daarvan zien we vast weer iets van Skyrim. Een hele goede game, maar om die nou zeven jaar na verschijnen een plekje te geven bij de E3..? Kom op Bethesda, geef ons wat we willen!

GTA VI

De release van GTA V werd in 2013 ontzettend goed ontvangen. Nog steeds spelen gigantisch veel mensen de game dagelijks en dat komt gewoon omdat Rockstar een kneiter van een game heeft neergezet. Nog met enige regelmaat komt er iets tofs uit voor GTA Online en dat houdt de spelers dan ook goed bezig. Toch hoop ik, en vele anderen waarschijnlijk met mij, dat Rockstar nog met iets anders tofs bezig is. Nee, ik bedoel niet met Red Dead Redemption 2, hoewel dat ook een knaller wordt. Ik doel op GTA VI. GTA V mag dan nog wel zo goed zijn, maar het is tijd voor een vervolg. We willen meer! Nieuwe dingen! De onthulling van GTA VI zou een klapper zijn voor het publiek en het bedrijf zelf ook. Helaas acht ik de kans zeer klein dat we er dit jaar iets van zien. Ach, hopen mag altijd, toch?

Drie dingen die we waarschijnlijk niet gaan zien op de E3.. *zucht* Stiekem hoop ik dat ik het helemaal fout heb en dat we alle drie de games gewoon lekker kunnen aanschouwen op 10, 11 en 12 juni. Ik acht de kans klein. Zijn er titels waar jij op hoopt of ooit op gehoopt hebt en waarvan je verwacht ze niet meer te zien dit jaar? Laat het me weten, ik ben benieuwd naar de antwoorden.

Lees meer