Drie van die: Redenen om je aan te sluiten bij For Honor's Samoerai

For Honor is inmiddels een paar maandjes uit en is begonnen aan zijn tweede seizoen. Dit tweede seizoen komt gepaard met een aantal leuke toevoegingen die zowel nieuwe als oude spelers kunnen waarderen. Zo krijgen we twee nieuwe maps, nieuwe gear en twee nieuwe krijgers. De liefhebbers van de Ridderorde krijgen de Centurion om mee te spelen, maar come on, wie speelt er nou met de ridders. Samoerai is the way to go! Ben jij nog niet begonnen aan For Honor, maar zit je er wel aan te denken? Neem dan onderstaande redenen mee in je besluit en kies wijs (sluit je dus aan bij de Samoerai).

onbekend

De vetste krijgers

De Samoerai hebben, naar mijn mening, het meest diverse roster. Kensei is een uitstekende strijder voor beginners met zijn reach, Shugoki is een beest van vechter met zijn knuppel voorzien van spikes, Orochi is heerlijk snel en sneaky en Nobushi heeft van alles wat. Daarbij is er nu ook een nieuwe strijder, de Shinobi. Deze sluipmoordenaar vecht met de Kusarigama, een wapen bestaande uit twee sikkels die aan een ketting zijn vastgemaakt. Hierdoor heeft de Shinobi een gigantisch bereik, en daar komt nog eens bij kijken dat de Shinobi razendsnel is. Het is even oefenen, maar de Shinobi is momenteel de concurrentie aangegaan met Kensei om mijn favoriet te worden.

onbekend

33% kans om seizoen twee te winnen

Helaas hebben de Vikingen het vorige seizoen weten te winnen, maar dat was gewoon mazzel! De Shinobi gaat een wereld van verschil maken en de Samoerai moet dan ook seizoen twee makkelijk kunnen winnen. De Faction War wordt gespeeld in verschillende rondes en aan het einde van het seizoen wint één van de facties. Dit heeft gevolgen voor de maps. Zo zijn maps nu versierd met Viking emblemen om het in te wrijven. Dat de Vikingen hebben gewonnen is overigens gewoon doorgestoken kaart! De ridders hebben een nieuwe strijder, de Samoerai hebben een nieuwe strijden, maar de Vikingen krijgen er geen. Toeval? I don't think so!

onbekend

Meest rijke historie

De Japanse Samoerai-cultuur is rijk aan historie. Dit levert een vette uitrusting op. Ieder personage heeft een aantal slots waar je de loot van het slagveld kunt gebruiken. Zo creëer je je eigen personage met een bepaald masker of borststuk waar jij helemaal gek van bent. Daarbij zijn de Samoerai de enige krijgers met een beetje stijlgevoel. De Vikingen? Pff, stelletje barbaren die grotendeels naakt zijn. De ridders? Een stelletje raven die alleen maar dingen aantrekken als het genoeg blinkt. Totaal geen gevoel voor mode dus. De Samoerai hebben daarentegen een beetje klasse. Vette maskers, jassen en wapens dat is wat ik wil zien!

onbekend

For Honor Season 2 is reeds van start gegaan. Nu kunnen ook de spelers zonder season pass genieten van de nieuwe krijgers. Je moet alleen wel wat staal sparen, maar ze zijn dus gratis binnen te halen. Heb ik jou weten te overtuigen om je aan te sluiten bij de Samoerai, of ben je iemand zonder stijlgevoel en sluit je je toch aan bij de naakte barbaren of golddiggers?

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?