Drie van die: Top games die nog in 2017 verschijnen

oktober was zonder twijfel een erg goede maand waarin we game na game in de consoles konden proppen. Je zou haast verwachten dat dit gamejaar zijn kruit al heeft verschoten. Niets blijkt echter minder waar. Met nog maar twee maanden op de kalender zijn we nog lang niet uitgespeeld. Er staan namelijk nog meer dan genoeg toppers in het verschiet. Om jullie alvast voor te bereiden presenteer ik daarom mijn top drie games die nog in 2017 verschijnen.

onbekend

3. Xenoblade Chronicles 2 - 1 december

De Nintendo Switch line-up mist nog een flink aantal titels en Nintendo mascottes. We hebben nu een goede platformer in de vorm van Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda is een echte avonturengame, en Mario Kart 8 Deluxe verschaft ons van snelle shot adrenaline. Toch mis ik nog een echte JRPG. Gelukkig verschijnt Xenoblade Chronicles 2 dan ook op 1 december. Het eerste deel wist mij compleet te verrassen op de Wii en na jaren afwezigheid is de game terug op de Switch. Ik kan niet wachten om deze game on the go te spelen!

onbekend

2. Need for Speed Payback - 10 november

Ik voel in mijn hele lichaam dat ik toe ben aan een simpele arcaderacer. Na het spelen van Project Cars 2 heb ik gewoon zin in wat eenvoudigers. Ik wil mijn hersenen een paar uur uitzetten en vol gas door de bochten scheuren, nu blijkt dat in Need for Speed Payback te kunnen. In mijn vorige drie van die heb ik laten blijken dat ik nog wat huiverig ben, maar met de gameplay zit het in het geval van Need for Speed veelal wel snor. Daarbij is het pimpen van de bakken weer helemaal terug. Ik ga dus mijn eigen Gameliner wagen maken en de online omgeving van Fortune City op zijn kop zetten.

onbekend

1. Star Wars Battlefront 2 - 17 november

Als Star Wars-fan kan deze natuurlijk niet in mijn lijstje ontbreken. Na meerdere speelsessies op gamescom en natuurlijk de bèta, kan ik niet wachten om met het eindproduct van start te gaan. Dit keer krijgen we een goed uitziende singleplayer en een sterk verbeterde multiplayer. Vooral de space battles spelen heerlijk weg. Eindelijk kruipen we eens niet in de huid van een good guy, maar wanen we ons in de schaduwen van het kwade. Wie weet veranderd deze game wel onze opinie omtrent de Dark Side. Goed en slecht is immers een kwestie van perspectief. Toch?

onbekend

Op welke game kan jij nou niet wachten? Wacht jij geduldig op L.A. Noire, of kan je niet wachten om Rocket League te spelen op de Nintendo Switch? Wellicht zie ik er wel een over het hoofd. Laat het zeker weten in de reacties en wie weet sla ik me wel voor mijn kop!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?