Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Drie van die: Typische Dynasty Warriors dingen

Nog enkele dagen tot we kunnen genieten van de nieuwste game in de Dynasty Warriors-franchise. Ik heb het over Dynasty Warriors 9. De franchise loopt inmiddels al jaren en heeft onwijs veel spin-offs mogen ontvangen. Hoewel ieder deel weer verschilt van de anderen, begint het door de jaren heen toch op te vallen dat de franchise enkele typische dingetjes heeft. In deze Drie van die zet ik er drie (Duh!) voor je op een rijtje.

Same shit, different day

De mensen die Dynasty Warriors ook maar eens gespeeld hebben, kennen het verhaal van de franchise eigenlijk al door en door. In al die jaren en al die games is dat namelijk geen spat veranderd. Op zich is dat makkelijk te verklaren. De franchise is namelijk gericht op de Chinese Dynasty. Dit kun je eigenlijk maar op één manier echt vertellen, wat de variatie in de storyline ernstig beperkt. Het heeft diens vaste personages, bekenden vanuit de daadwerkelijke geschiedenis en eventuele nieuwe personages zijn altijd kind van die en die. Dit maakt het verhaal behoorlijk standaard. Toch draait de game stiekem helemaal niet om het verhaal. Het gaat om het inhakken op vijanden, want dat is gewoon geweldig. De reden waarom we alles wat beweegt afmaken, tja.. dat boeit eigenlijk niet zoveel.

onbekend

Sexy outfits en mega wapens

Outfits die je eigenlijk nooit aan moet doen tijdens een gevecht in een game plaatsen is iets wat ondertussen 'Typisch Japans' genoemd kan worden. Hoewel Dynasty Warriors de Chinese Dynasty aandoet, komt de game uit Japan en dat is te merken aan de franchise. Toch zijn de outfits en de enorme wapens die daarbij horen een dingetje die niet aan dit artikel konden ontbreken. Op zich zijn de personages van de franchise redelijk bekleed en de slipjes vliegen je dan toch ook weer niet om de oren. Toch valt me altijd weer die dikke cleavage op. Snappen die meiden dan niet dat je daardoor je hart onbedekt laat en met een steek dood kan zijn? Sjongejonge Gelukkig kunnen zij zich goed verdedigen met hun eigen wapens, deze zijn namelijk enorm. Hoe een klein meiske met een enorme speer of knuppel rond kan lopen is mij de vraag, maar ermee rondrammen kunnen ze in ieder geval wel.

onbekend

Hoor je de naam Lu Bu? REN!

De naam Lu Bu roept bij menig speler al een flinke lading kippenvel op. Het is dan ook een figuur die je al zowat dood kan kijken. Zo'n engerd is het. Maar alle gekkigheid op een stokje daargelaten, wanneer je de naam Lu Bu hoort, kun je jezelf maar beter klaarmaken om het op een rennen te zetten. Koei Tecmo vindt het namelijk nogal leuk om deze overpowered dude tegenover beginners te zetten, het liefste al in het eerste level dat je speelt wanneer je de game start. Geloof me, je kunt hem niet aan (ik heb het tot in den treure geprobeerd). Het beste is om het op een lopen te zetten totdat je tegen het einde van de game aankomt. Dan heb je misschien de kans om die rood uitgeslagen mafkees een kopje kleiner te maken. Wat dan weer jammer is, is dat wanneer je zelf als Lu Bu mag spelen deze toch net weer een stuk minder lijkt te zijn dan wanneer je hem tegenover je hebt staan.

onbekend

Om eerlijk te zijn kan ik wel meer dingen noemen die Dynasty Warriors de franchise maakt tot wat het nu is. Dynasty Warriors mag dan altijd hetzelfde blijven, het is nog steeds geweldig om te spelen en die typische dingetjes maken het juist helemaal af. Ben je het eens met de bovenstaande dingen, of had ik volgens jou veel beter iets anders kunnen noemen? Laat het weten in de reacties!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?