Drie van die: Voertuigen in The Crew 2

Geplaatst: 9 maart 2018 10:00
Aangepast: 28 mei 2018 00:00

Nog even wachten en The Crew 2 komt alweer uit. Ik heb er flink veel zin in. Ik heb me namelijk kostelijk vermaakt met de snelle actie en grote wereld die we kennen uit het eerste deel. In het aankomende deel is het idee achter The Crew een stuk anders geworden, er kunnen namelijk ook andere voertuigen gebruikt worden dan auto's en motoren. Sterker nog, je kunt er naadloos tussen wisselen.

Auto's en motoren

Net zoals in The Crew zijn er ook in deel twee weer auto's en motoren. Natuurlijk zijn er weer een aantal nieuwe auto's en motoren, maar ook de auto's en motoren die je al kent van het vorige deel. Zo kom je bijvoorbeeld de Abarath Monster Truck Edition en de Chevrolet Camaro uit het eerste deel tegen.

Boten

Mocht je per ongeluk met je auto het water in vliegen, dan is dat in The Crew 2 geen probleem. Je kunt namelijk zeer gemakkelijk wisselen naar de eerste van de twee nieuwe voertuigen; boten. Het wisselen tussen voertuigen speelt een grote rol in The Crew 2 en kan jou dus ook uit benarde situaties redden. Naast dat het af en toe handig is om te wisselen naar een boot, zijn er ook volledige races te doen op het water.

Vliegtuigen

Ook als je per ongeluk van een klif afrijdt en te pletter dreigt te vallen, is ook dat geen probleem in The Crew 2. Het andere nieuwe vervoersmiddel dat je kunt gebruiken is namelijk een vliegtuig. Net als in het geval van de boten zijn er ook races voor alleen vliegtuigen. Natuurlijk zijn deze vliegtuigen razendsnel. Dus mocht je snel naar een nieuwe locatie willen is het vliegtuig the way to go.

De optie om te wisselen maakt bij mij heel veel los. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik weet dat ik me hier goed mee kan gaan amuseren. Hadden jullie liever een nieuwe Crew game gezien met alleen de klassieke voertuigen of zijn jullie net zo hyped over deze nieuwe mogelijkheden als ik? Rudy heeft op de gamescom al uitvoerig kunnen spelen. Dat hebben wij allemaal vast gelegd op beeld dat je hier kunt checken.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer