Drie van die: Wensen voor toekomstige Planet Zoo DLC

Geplaatst:

Je kunt me met weinig dingen blijer maken dan met schattige dieren. Als je door mijn Instagramreels scrolt, zijn dit letterlijk alleen maar dierenfilmpjes. Niet gek dus dat Planet Zoo een flink aantal uren op de teller heeft staan. De meeste DLC van Planet Zoo zijn inmiddels in mijn bezit en ik heb dus ondertussen een aardig complete dierentuin. Toch zijn er nog dingen die ik wel mis. Hier zijn drie dingen die ik nog graag in Planet Zoo zou zien.

Planet Zoo Toevoegingen 1

Spread your wings!

Sommige dieren horen gewoon bij een dierentuin. Olifanten, leeuwen, pinguïns, noem maar op. Maar voor mij horen daar ook vogels bij. Ik ben zelf groot liefhebber van uilen en ik vind het dus erg jammer dat die niet in de game zitten. Sterker nog, de enige soorten vogels die in de game zitten zijn loopvogels als flamingo’s, struisvogels en pauwen. Vliegende vogels staan hoog op mijn verlanglijstje en ik ben daar niet de enige in. Ik heb geen idee of we het ooit gaan krijgen. Ik kan me voorstellen dat het best een klus is om het vliegen toe te voegen aan de game, maar ik hoop dat ze ermee bezig zijn. Een dierentuin is gewoon niet compleet zonder vogels.

Planet Zoo Toevoegingen 2

Duik het diepe in

Als we het dan toch over missende dieren hebben, vissen! Ja, we hebben wel wat waterdieren in de game en er was zelfs een speciale DLC met zeehonden, schildpadden, otters en koningspinguïns. Maar dieren als dolfijnen, haaien en roggen ontbreken. Wat is een dierentuin zonder prachtig aquarium? Maar een halve dierentuin als je het mij vraagt. Ik kijk altijd mijn ogen uit als ik in zo'n onderwatertunnel loop. Of een aquarium vol met kwallen? Daar kan ik eindeloos naar kijken. Ik schat de kans dat we deze dieren krijgen echter klein. Ze hadden de kans bij de Aquatisch DLC en die hebben ze niet genomen. Aan de andere kant heeft die DLC wel de deur geopend om deze dieren toe te voegen. Misschien een Oceanen DLC?

Planet Zoo Toevoegingen 3

Je moet bezig blijven

Dit is een vrij breed punt, maar ik hoop dat er meer dingen om te doen worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan een speeltuin. Elke dierentuin heeft minstens drie speeltuinen om de kinderen nog eens extra moe te maken. Onlangs werden restaurants toegevoegd aan de game en een perfecte toevoeging daarbij is een grote speeltuin. Maar ook iets als een roofvogelshow, zeeleeuwenshow of het voeren van dieren zijn realistische activiteiten die in dierentuinen voorkomen. In een dierentuin doe je gewoon zoveel meer dan alleen maar lopen en kijken. Ik zou zo graag meer van dit soort activiteiten in mijn dierentuin toevoegen om de ervaring nog realistischer te maken.

Planet Zoo Toevoegingen 4

Er zijn nog veel meer dingen die ik zou willen zien in Planet Zoo, maar het is een 'Drie van die', dus ik moet het hierbij laten. Er is in ieder geval nog genoeg wat Frontier kan toevoegen aan de game. Ik hoop dat tenminste een paar dingen van mijn verlanglijstje ook werkelijkheid worden. Sommige dingen zijn gewoon essentieel in een dierentuin, toch? Wat zou jij nog graag willen zien in Planet Zoo? Laat het weten in de reacties.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2019

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord