Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

E3: Alles wat je moet weten

Ja dames en heren, het is weer zover! De E3 staat op het punt van beginnen en wij zitten hier bij Gameliner op het puntje van onze stoel. Zoals ieder jaar het geval is, worden er ook dit jaar weer games, hardware en meer gekkigheid door alle grote uitgevers getoond. 2017 en 2018 lijken mooie jaren te worden, want iedere uitgever heeft minstens één grote titel op het program staan.

Ook dit jaar wordt de Electronic Entertainment Expo, oftewel de E3, gehouden in het Convention Center te Los Angeles. De beurs is dit jaar voor het eerst open voor het publiek, het is alleen jammer dat je er een flink eind voor moet vliegen. Gelukkig kan iedereen er toch een beetje bij zijn. Alle persconferenties zijn namelijk te zien middels livestreams. Helaas is Gameliner er dit jaar niet op locatie bij, maar ook wij volgen de streams nauwlettend. Mocht je geen zin hebben om de livestreams te kijken, dan zit je bij Gameliner gelukkig helemaal goed. Wij plaatsen het nieuws namelijk zo snel mogelijk op de site zodat jij niet tot in de onmenselijke uurtjes wakker hoeft te blijven. Wil je toch de livestreams checken, dan raden we aan om onderstaand schema door te nemen.

Zaterdag 10 juni

21:00 - EA Play

Zondag 11 juni

23:00 - Microsoft persconferentie

Maandag 12 juni

04:00 - Bethesda Softworks persconferentie
19:00 - PC Gaming Show
22:00 - Ubisoft persconferentie

Dinsdag 13 juni

03:00 - Sony persconferentie
18:00 - Nintendo Spotlight

Houd Gameliner in de gaten voor links naar de livestreams van de persconferenties.

De redactie doet ook dit jaar weer een aantal voorspellingen over de E3. Inmiddels staan er zelfs twee online! Rudy zwemt lekker tegen de stroom in met zijn voorspelling over Red Dead Redemption 2 en Alex kan nog steeds niet geloven dat Shadow of the Tomb Raider zo knullig is gelekt. Check de site dagelijks, want iedere dag plaatsen we nieuwe voorspellingen!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?