Event: Dutch Comic Con

Daar sta je dan, op de allereerste Dutch Comic Con, verkleed als Captain America. In de Jaarbeurs in Utrecht vond deze eerste editie plaats. Velen zullen de originele Comic Con wel kennen die in Amerika bestaat. Fans van games, films en comics verzamelen zich, verkleed en wel, om hun passie te uiten, goodies te verzamelen en gewoon samen te zijn met mensen die hun passie delen.

Ik mocht deel uitmaken van de allereerste Nederlandse versie en het was een behoorlijk succes. De eerste dag was compleet uitverkocht en ik kan je zeggen, het was gezond druk. Er was van alles aanwezig: stripboekwinkels, gamewinkels, merchandising, kunstenaars, indiegames en films. Je kon daarnaast op de foto met onder andere Gus Fring uit Breaking Bad! Hoe vet is dat!?! Je moest er wel € 45,- voor neertellen, maar hoe vaak heb je die kans? De rij daarvoor was helaas even lang als de Jaarbeurs zelf, dus ik heb er niet aan mee kunnen doen.

Maar niet getreurd, een gesigneerde prent van de tekenaar van Transformers, Andrew Wildman, lag op mij te wachten en wat kan een mens gelukkig zijn met een tekening. Hierna volgen een aantal foto's zodat jullie de sfeer een beetje kunnen proeven. Maar ik moet vooral zeggen, wees er volgend jaar bij!

Al met al een leuke beurs waar je je ogen uitkijkt. Pas wel op, als je daar komt ben je al snel geneigd om zelf een mooi cosplaykostuum te willen bezitten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?