Event: Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Eeeeeeeerrrr is er één jarig hoera! Hoera! Dat kun je wel zien dat zijn wij! Yes, je leest het helemaal goed. Gameliner bestaat op 23 februari 15 jaar en wie jarig is trakteert. Daarom trappen we vanaf morgen de Gameliner 15 jaar vijftien-daagse af. Een periode waarin we extra veel aandacht vestigen op ons vijftienjarig bestaan met speciale artikelen, podcasts en meer! Dus hou de site de komende vijftien dagen nóg beter in de gaten dan je normaal al doet. Om je even een klein idee te geven over wat je de komend periode van ons kunt verwachten hebben we het één en ander even in een schemaatje gezet.

onbekend

Genoeg content om naar uit te kijken dus! Zoals je ziet gaat de Gameliner 15 jaar vijftien-daagse morgen van start en loopt deze tot en met zondag 8 maart.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?