Check hier alle The Triple-i Initiative content

Event: Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Geplaatst: 22 februari 2020 21:30

Eeeeeeeerrrr is er één jarig hoera! Hoera! Dat kun je wel zien dat zijn wij! Yes, je leest het helemaal goed. Gameliner bestaat op 23 februari 15 jaar en wie jarig is trakteert. Daarom trappen we vanaf morgen de Gameliner 15 jaar vijftien-daagse af. Een periode waarin we extra veel aandacht vestigen op ons vijftienjarig bestaan met speciale artikelen, podcasts en meer! Dus hou de site de komende vijftien dagen nóg beter in de gaten dan je normaal al doet. Om je even een klein idee te geven over wat je de komend periode van ons kunt verwachten hebben we het één en ander even in een schemaatje gezet.

onbekend

Genoeg content om naar uit te kijken dus! Zoals je ziet gaat de Gameliner 15 jaar vijftien-daagse morgen van start en loopt deze tot en met zondag 8 maart.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord