Event: Guinness Wereldrecordpoging Non-Stop Gaming deel 2

Gisteren bevond ik me weer bij de Dixons aan de Lijnbaan te Rotterdam. Ditmaal voor de spannende conclusie van de poging om het Guinnes record voor Non-Stop Gaming te breken.
En breken, dat deed het oude record!

onbekend

Na 50 uur aan één stuk Red Dead Redemption te hebben gespeeld, hebben alle zes de gamers het oude record van 40 uur en 20 minuten verpletterd. Wat het meeste opviel was dat, hoewel de poging in een competitieve sfeer begon, de groep steeds meer op een team begon te lijken. De enkele hoofdprijs van 1000 euro werd, vanwege deze teamgeest, dan ook door Vogel's verhoogd naar 1000 euro per persoon!

Ik sprak met enkele gamers tijdens de laatste uren en na de afsluiting. Mar van Waardenburg uit Amsterdam vertelde dat hij het heel zwaar had gehad. Maar door de aanmoedigingen van de vijf anderen kon hij de kracht bij elkaar schrapen om toch door te gaan tot het einde.

onbekend

Al met al was het een mooie prestatie, en de vertegenwoordiger van het Guinness Book of Records was zeer te spreken over de inzet en teamspirit van de gamers.

Wij bij Gameliner.nl feliciteren de gamers van harte met deze topprestatie!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?