Event: Guitar Hero-event

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Op Rockfeestjes zijn altijd de lekkerste vrouwen. Dat hadden Frank, een vriend van me, en ik vernomen van verschillende mensen. Dat wij door Activision waren uitgenodigd om naar hun launchparty van Guitar Hero: Warriors of Rock te komen, was voor ons een gouden kans. Wij moesten en zouden naar huis gaan met een mooi rockmeisje. Oh ja, en de game spelen natuurlijk.

Waar zijn de stands?
Gelijk bij de ingang werden we verblijd met mooie dames. Ze vroegen naar onze naam en terwijl de dames zaten te kijken of onze namen op de lijst stonden, zaten wij heel ergens anders naar te loeren. Je moet van tevoren wel weten dat Frank en ik eigenlijk heel verlegen jongens zijn en niet op zoek zijn naar de mooiste dame, maar juist de dame met de meeste inhoud. Wij houden van preuts, passievol en praatgraag.
Plotseling kwamen we terecht bij een grote tv met twee plastic gitaren. Het was Frank en mij onmiddellijk duidelijk wat we hier konden spelen: Guitar Hero: Warriors of Rock! Ik speel op hard en Frank speelt op medium. Ik merkte gelijk een paar veranderingen. Naast de vormgeving en lay-out zijn er ook een aantal ingrijpende gameplayveranderingen. Zo ben je niet in een keer af wanneer je te slecht speelt. Je hebt meerdere levens. Voor mij sloopt dit echt de gameplay, omdat het nu gewoon echt niet meer moeilijk is. De quest-modus met een verhaallijn erin was wel interessant, maar kon ik niet al te diep spelen, omdat de andere puisterige, vrouwen liefhebbende journalisten wilden spelen. Er waren weinig pods en de nadruk lag meer op de party dan op de game zelf. Een goed ding, wat mij betreft.

Uithuwelijken is ook een optie
Na een relatief onbekende band trad Go Back To The Zoo op. Helemaal in stijl speelden ze eerst een potje Guitar Hero. Je zou denken dat deze artiesten geweldig zouden afgaan met een game als Guitar Hero. Dat viel opzienbarend mee. Na aangekondigd te zijn door Nicolette Kluijver begonnen ze echt te spelen. Mijn aandacht was echter compleet afgeleid door Nicolette. Ik moest en zou haar mee naar huis nemen.

Hier, neem nog maar een biertje
Gratis drankjes is in combinatie met mij geen goed idee. Een aantal biertjes en lekkere kiphapjes later zoog ik hard in Guitar Hero. Ik heb niet met de gitaar kunnen spelen die bij de game wordt meegeleverd, maar de Logitech gitaren voelden ook erg goed aan. Guitar Hero: Warriors of Rock zag er ook geweldig mooi uit. Zo mooi heb ik een Guitar Hero-game nog nooit gezien. Het kan natuurlijk ook de drank zijn geweest, want Nicolette zag er ook veel mooier uit dan toen ik haar in de Playboy zag.

Onvoldaan
Het was een mooie avond, maar ons doel was mislukt. De mooie meisjes zijn wij compleet misgelopen en zelfs Nicolette wilde niet met mij mee. Toch hebben we een goede kans gehad Guitar Hero: Warriors of Rock te spelen en die game stelde absoluut niet teleur. Een geweldige avond. Zo doen wij dat.

Lees meer