Event: Nintendo 3DS Kick Off Event

Is het nou wel echt hier, Alex? Volgens mij moeten we niet bij het gebouw van de krant Trouw zijn, vroeg ik Alex in wantrouwen. We zitten hier goed, we moeten alleen even oversteken, zei Alex. Zo geschiedde het ook en godzijdank zaten we op de goede plek. De 3DS was binnen handbereik. Verschillende vrouwen liepen de trap op, waar Alex en ik nou net stonden. We liepen de vrouwen achterna, waarna we voor het eerst de 3DS in onze handen kregen.

onbekend

Dronken Alex
Uiteraard denkt Nintendo ook aan de oudere gamer. Dat hebben wij de laatste jaren misschien niet gemerkt, maar dinsdag zorgde Nintendo uitstekend voor ons. Er was namelijk bier. Ja bier! Geen kindercola of ranja. Echt bier! Alex liet zich dat geen twee keer zeggen en had al snel twee keer zoveel biertjes op als ik. We hadden echter nog games te spelen, naast onszelf volgieten en bekende gezichten tegen te komen.

Genoeg te zien
De eerste game in mijn handen was Resident Evil Mercenaries. Ken je de Mercenaries-minigame van Resident Evil 5? Dat is het. Lees daar binnenkort meer over. Alex kreeg The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D in zijn handen en wist zich erg te vermaken met de game. Alex beweegt echter meer met een handheld of controller dan een oma met de ergste vorm van Parkinson. Alex dacht dus dat hij naast het beeld kon kijken. Jammer genoeg was dit niet mogelijk.

onbekend

3D aan of uit?
De batterij van de Nintendo 3DS is snel leeg en dat is een understatement. De Nintendo-dames en -heren zaten vol met opladers om dat ding draaiende te houden. Als je in de trein zit, je bent net bij Ganondorf aangekomen in Ocarina of Time en je batterij is bijna leeg, dan is er een oplossing. De 3D-functie kun je namelijk uitzetten, waardoor de batterij wat langzamer leegloopt. Hierdoor lopen de games over het algemeen ook wat beter. Je zult een veel hogere framerate ervaren. Vooral bij games als Dead Or Alive: Dimensions is dit een hele verbetering. Daar zul je aankomende week ook veel meer over lezen op Gameliner.

Strompelen
Het was moeilijk Alex in goede wegen te leiden in het drukke Amsterdam. Zijn verhoogde alcoholpromillage hielp daar ook niet echt bij. Gelukkig zijn we veilig op het station aangekomen en gescheidden. Nintendo, hartelijk bedankt voor het geweldige feestje! Breng nu die 3DS maar uit!

Foto's zijn geleend van GamersNET.nl

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?