Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Feature: Dit speelt Justin deze zomer

Geplaatst: 2 juli 2015 08:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Normaal gesproken bestaat mijn zomervakantie altijd uit acht weken lang gamen. Nu ik een baan heb, heb ik echter veel minder vrije dagen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik deze zomer wel blijf gamen in de avonduren en in de weekenden. Ik heb een aantal games liggen om te spelen die ik ga onderverdelen in twee categorieën.

Games die ik wil completen

Zoals de meesten van jullie wel weten, ben ik dol op het halen van Achievements en Trophies. Bij veel games wil ik dan ook alles halen, al kan het bij sommige games wel heel veel tijd kosten. Zo ben ik momenteel bezig met alle Trophies van The Last of Us Remastered. Dit jaar ben ik dan eindelijk begonnen aan deze game, en het verhaal heeft mij echt gegrepen. Dat is iets wat niet vaak gebeurt bij mij. Op dit moment hoef ik alleen nog enkele Trophies van de multiplayer te halen, waaronder het 'uitspelen' van beide facties. Nou weet de multiplayer me een stuk minder te boeien dan de singleplayer, dus houd ik het bij een paar potjes per dag. Als het goed is, heb ik dan voor het einde van de zomer een nieuwe Platinum binnen!

Een andere game waar ik nog maar een paar Achievements in hoef te halen, is Sunset Overdrive. Ik vond dit een van de betere games van 2014, en heb er dan ook al aardig wat uurtjes in zitten. Op het moment van schrijven hoef ik alleen nog maar een aantal wapens te levellen en enkele Chaos Squad-scores online te halen.

Games die ik wil uitspelen

Naast games die ik nog 100% wil halen, zijn er ook games die ik eerst moet uitspelen. Zo heb ik nog maar een paar uurtjes in The Witcher 3: Wild Hunt zitten. Deze game kan je ook niet even een half uur spelen, maar daar moet je echt de tijd voor nemen. Met mijn vrije dagen moet ik dat dus ook echt gaan doen, want tot nu toe vind ik het wel een erg leuke game. Dat terwijl ik helemaal niet zo'n RPG-fan ben.

Als laatste wil ik Project CARS weer proberen. Tijdens de release was ik namelijk niet al te enthousiast over deze game. Op de PlayStation 4 had ik enorm veel last van ghosting, waardoor je alles dus een beetje dubbel ziet. Ik werd hier echt ontzettend misselijk van, dus heb ik het na de kartraces opgegeven. Nog nooit eerder heb ik een game weggelegd omdat ik er misselijk van werd. Inmiddels is er een update verschenen die het ghostingeffect moet verminderen. Ik heb deze update nog niet geprobeerd, maar dat ga ik deze zomer zeker even doen. Hopelijk kan ik dan wel zonder misselijkheid de game spelen.

Dit zijn enkele games die ik deze zomer ga spelen, maar het zal me waarschijnlijk niet lukken om alles ook daadwerkelijk uit te spelen. Ik ben erg benieuwd welke games jullie deze zomer gaan spelen. Laat het me weten door hieronder een reactie achter te laten.

Lees meer