Feature: Dit speelt Kees deze zomer

Deze zomer verschijnen er niet heel veel games waar ik naar uitkijk. Het lijkt dan ook een goed moment om deze periode een aantal games uit te spelen, zodat ik rond september weer helemaal klaar ben voor de drukte die gaat komen. De game die ik echter ook van plan ben om in de zomer te spelen, is Hitman: Blood Money. Na de aankondiging van de nieuwe Hitman heb ik wel weer zin om in de huid van Agent 47 te kruipen, zeker nu het zesde deel qua opzet Blood Money 2.0 lijkt te worden.

onbekend

Hitman: Blood Money is mijn lievelingsdeel, wat komt door de grote sandbox-achtige levels en de vele manieren waarop Agent 47 zijn doelwitten kan om te leggen. Het eerste level is lineair om je de basis van de game bij te brengen en het tweede level is ook nog vrij standaard. Hitman: Blood Money begint pas te leven bij het derde level dat zich afspeelt in een operahuis in Parijs. Ik weet nog goed dat ik voor het eerst in de hal van het operahuis stond en me afvroeg: wat nu? Overal zag ik deuren, trappen en mogelijkheden, terwijl bezoekers en bewakers zich door het operahuis begaven. Dan waren er ook nog de vele werklui, die aan een grote renovatie bezig waren. Een ander level die ik weer met plezier ga spelen, is A New Life, die zich afspeelt in een Amerikaanse buitenwijk. Hier wordt een getuige beschermt door de FBI waar zijn 'vrienden' niet zo blij mee zijn. Eén van de leukste manieren om het huis te betreden, is als clown, die aanwezig is vanwege een verjaardagspartijtje. En geloof me, Agent 47 verkleed als clown wil je niet op je verjaardag hebben lopen.

onbekend

Hitman: Blood Money is niet alleen geweldig vanwege de levels die goed in elkaar zitten, maar ook door de sfeer en vele extra's. Zo kun je voor elke 'hit' kiezen met welke wapens je begint, waarbij de Silverballers en de zwarte koffer met daarin een sluipschuttersgeweer mijn favoriete gereedschappen zijn. Met het zuurverdiende geld van elk contract is het bovendien mogelijk om de wapens te upgraden met nieuwe dempers, viziers, betere munitie of een andere loop. Na elke missie kon je in een krant lezen wat de politie op de plaats delict had aangetroffen. Mocht je door getuigen of op een bewakingscamera te zien zijn geweest, dan verscheen er een compositietekening. Door hier en daar wat mensen om te kopen, kon de compositietekening worden aangepast zodat deze totaal niet leek op Agent 47. De eerste informatie en trailers van het zesde deel tonen aan dat veel van de mogelijkheden uit Blood Money terug zijn, waardoor dit een ideale voorbereiding is op de release van Hitman.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?