Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Feature: Dit speelt Melloney deze zomer

Geplaatst: 5 juli 2015 08:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer de heetste tijd van het jaar, en dat betekent (als je ten minste nog studeert of überhaupt op school zit) dat het tijd is voor de zomervakantie! Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik vooral ga werken deze komende maanden en er dus niet heel veel vakantie voor mij bij zit. Gelukkig komt er nog wel een weekje gamescom aan, dus dat is zeker iets om naar uit te kijken. Verder hoop ik er ook nog een paar games tussen te kunnen proppen, zodat ik toch nog een klein beetje het gevoel heb dat ik nog iets heb gespeeld deze vakantie.

BattleBlock Theater

Wonder boven wonder heb ik in de laatste Steam Sale erg weinig games gekocht. Een van de games die ik wel heb aangeschaft, is BattleBlock Theater. Aangezien de game maar iets van één euro kostte en de trailer er erg leuk uitzag, ben ik voor deze game gegaan. Deze grappige game voor tussendoor die je zowel lokaal als online co-op kunt spelen, heb ik al een aantal uurtjes gespeeld, en ik ben het nog zeker niet beu. Een lekker luchtige game dus voor de komende hete dagen en een echte aanrader!

Batman: Arkham City/Knight

Arkham City ben ik al een hele tijd geleden begonnen, maar deze heb ik nog nooit uitgespeeld. Beetje gek, aangezien ik toch wel een groot fan ben van de Batman-serie en dit soort games dan ook erg graag speel. Vandaar dat mijn voornemen is eerst City uit te spelen en daarna te beginnen aan Batman: Arkham Knight. Ik heb al heel veel goede dingen over dit laatste deel gehoord, dus dit maakt mij uiteraard erg nieuwsgierig!

Verder ga ik deze zomer vast nog een hoop uren steken in games zoals Borderlands: The Pre-Sequel, The Elder Scrolls V: Skyrim en waarschijnlijk ook Portal. Ook zal ik vast naast veel gamen weer een hoop series en films kijken, maar dat is iets voor een ander artikel. Hebben jullie nog games die jullie bewaren voor deze komende zomermaanden? Laat het weten in de comments!

Lees meer