Feature: Onze top 5 van de afgelopen E3

De E3 zit er alweer op. Het was een drukke tijd voor ons gamers, maar gelukkig ook een ontzettend mooie tijd. We hebben gezien wat de toekomst ons gaat brengen en zoals het er nu naar uit ziet, ziet die toekomst er rooskleurig uit.
Sommige mensen zien de E3 meer als een soort wedstrijd tussen alle ontwikkelaars. Bij een wedstrijd heb je winnaars en verliezers, en wij hebben met de hele Gameliner redactie besloten wat voor ons de winnaars van deze E3 waren.

onbekend

Het is de jongens van Naughty Dog weer gelukt. Ook met dit nieuwe deel in de Uncharted serie gooit de ontwikkelaar hoge ogen bij de pers en de gamers. Uncharted 3: Drake's Deception heeft alles wat een game nodig heeft om succesvol te zijn. Het heeft verbluffende grafische kracht, een boeiend verhaal met dito personages en natuurlijk een heleboel actie. Vanaf november kunnen we met zijn allen weer op avontuur met Drake en zijn vrienden!

onbekend

onbekend

The Elder Scrolls IV: Oblivion werd overal bijzonder positief ontvangen. De enorme open wereld en de vrijheid die daarmee gepaard ging werden door gamers over de hele wereld met open armen ontvangen. Oblivion was dus een ontzettend goede game, maar toch mankeerde er nog het één en ander aan. Met Skyrim heeft Bethesda hopelijk van haar fouten geleerd en gaat men alle goede elementen van de voorganger nog eens flink voorbijstreven. Ook krijgt de nieuwe Elder Scrolls eindelijk wat een fantasy game nodig heeft: draken!

onbekend

onbekend

Het lijkt wel of Nintendo nooit stil kan blijven zitten. Een tijd geleden verraste Nintendo ons nog met de Wii, maar nu doet Nintendo dat gewoon nóg een keer. De Wii U bevat wederom veel mogelijkheden waar Nintendo haar creativiteit volledig in kan benutten. Gelukkig voor Nintendo staan ze niet alleen in de strijd, want dit keer krijgt de uitgever een betere support van de third-party ontwikkelaars. Is dit dan het wapen waarmee Nintendo de console wars gaat winnen?

onbekend

onbekend

De opvolger van de PlayStation Portable lijkt vooralsnog een zeer goede toekomst tegemoet te gaan. Met een wel heel goede line-up van launch games lijkt niets de PlayStation Vita te kunnen stoppen. Een ander merkwaardig aspect aan deze handheld zijn de ongelooflijk mooie graphics. Uncharted op de PlayStation Vita kan grafisch zelfs concurreren met haar grote broers op de PlayStation 3. De vernieuwde handheld heeft ook eindelijk een mankement waar de PSP aan leed verholpen. Na een lange tijd wachten zullen gamers gebruik kunnen maken van een handheld die twee analoge sticks bevat. Het op de achterkant bevestigde touch screen kan uiteraard ook nog wat mooie en innovatieve gameplay opleveren.

onbekend

onbekend

Is de strijd tussen EA en Activision op deze E3 al beslist? Als het aan de Gameliner redactie ligt in ieder geval wel, aangezien wij Battlefield 3 als winnaar van de E3 hebben gekozen. Met haar superieure graphics en gameplay lijkt het erop dat de Battlefield reeks eindelijk haar doel heeft bereikt, namelijk de huidige koning van het genre, Call of Duty, van de troon stoten. Activision zal alles uit de kast moeten halen om Battlefield te stoppen, want het lijkt alsof deze game over alle shooters heen gaat walsen!

onbekend

Tot de volgende E3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?