Check hier alle The Game Awards 2023 content

Feature: PlayStation 4: Wat we willen spelen

Op de redactie kijken we natuurlijk ook reikhalzend uit naar de PlayStation 4. Hoewel een PlayStation 4 kopen op ieders verlanglijstje staat, gaat toch niet iedereen direct over op deze aankoop. Dat heeft wellicht te maken met de exclusieve games die voor deze nieuwe console van Sony uit gaan komen. Daarom vroeg ik de redactie om één titel te noemen die ze graag exclusief voor de PlayStation 4 zouden willen zien verschijnen in de komende jaren. In andere woorden: "Wat we willen spelen."

Alex Zweers

Twisted Metal (nieuw deel)

Bob Andringa

Crash Bandicoot (nieuw deel)

Devin de Groot

Ape Escape (nieuw deel)

Joost van Dijck

Everybody's Gone to the Rapture

Justin meijer

God of War 4

Kees Wijnhorst

The Last of Us 2

Koen van der Akker

Uncharted 4

Ruud Oomens

The Last Guardian

Simon Kayzel

Manhunt 3

Welke game zouden jullie graag exclusief voor de PlayStation 4 willen zien verschijnen en willen spelen?

Voor een overzicht met alle launchgames van de PlayStation 4 kun je hier terecht, maar Justin heeft hier ook al een paar games uitbundig van kunnen spelen, zijn ervaringen lees je hier. Daarnaast kan het handig zijn om eens terug te kijken op deze generatie, de redactie heeft persoonlijke Top 5's opgesteld met exclusieve PlayStation 3 games, wellicht dat vervolgen daarop welkom zijn? Voor meer over de PlayStation 4, kun je bovendien hier terecht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?