FIFA 23: Zo ben je er klaar voor

Zelfs de meest passieve gamers kennen een aantal van de FIFA-titels. Tijd gaat hard en nieuwe games komen sneller uit dan ooit. Dus als je het gamesnieuws niet 24/7 volgt, is het te begrijpen dat je nog niet weet dat tegen het eind van september de nieuwe versie van FIFA gereleased wordt - FIFA 23. Ondanks de aankondiging dat de “Ultimate” pre-order pakketten op de 27 september komen te verschijnen; zal de nieuwe game pas beschikbaar zijn op 30e. Digitale gaming marktplaatsen blijven nooit ver achter en als je er een nodig hebt, kies dan Eneba - een van de snelst groeiende gaming-marktplaatsen. Stoom je nu klaar voor het aankomende voetbalseizoen!!

FIFA 23 cross play

Ben jij klaar voor FIFA 23?

Dit jaar is FIFA exceptioneel, de game speelt zich namelijk af in zowel de huiskamer als in het verre Qatar. Delen in de FIFA-franchise komen traditiegetrouw uit in september, maar dit jaar speelt de World Cup zich af op een ongebruikelijk tijdstip. Door de extreme hitte van Qatar, is de World Cup in November. Daardoor hebben gamers het privilege om eerst FIFA 23 te kopen en dan pas de 2022 World Cup te kijken.

Nieuwe en spannende updates

Wat is een succesvolle opvolger als het geen nieuwe opties of updates naar de game brengt? En ja, we hebben het hier over FIFA 23, een game in de meest bekende voetbalserie allertijden, een game die waarschijnlijk alle bestverkopende voorgangers gaat overschrijden. Net als eerdere FIFA-titels, zal deze ook de nieuwe voetbalclubs en leagues bevatten. Er zal meer aandacht besteed worden aan vrouwenvoetbal, want de nieuwe clubs zoals de English Women’s Super League worden aan de bibliotheek van clubs toegevoegd. Als laatste, maar zeker niet het minste, komt er een grote toevoeging in de vorm van de World Cup game mode, welke alle gamers in staat stelt om het gevoel te geven van de echte World Cup voordat het zelfs gestart is.

PC

Wanneer het aankomt op gaming, zijn er bepaalde dingen belooft, maar nog niet gerealiseerd. Tenminste, tot de FIFA 23 game release. Denk hierbij aan dingen zoals crossplay. De ontwikkelaars hebben gegarandeerd dat de nieuwe PC crossplay opties niet alleen al uitgeprobeerd zijn, maar ook een van de meest belangrijke dingen wordt binnen FIFA 23. Dus ongeacht of jouw maatje een console of PC-gamer is - beiden zullen de kans krijgen om tegen elkaar te spelen. Daarnaast, volgens veel spelers, is de PC-versie niet verschillend van andere platformen waarop FIFA te spelen is.

Advertising Controllers

Consoles

Nieuwe grafische upgrades worden toegevoegd om nog verder console gaming te verbeteren. De AI-technologie HyperMotion2 helpt om jouw game-ervaring nog realistischer te maken, zodat het lijkt of je echt een match aan het spelen bent in Qatar tegen de beste en meest competente voetbalspelers van over de hele wereld. Het geweldige nieuws is voor next-gen console-eigenaren - de ontwikkelaar heeft aangekondigd dat de bewegingen in de game nog soepeler gaan worden en niet alleen realistischer.

Het is moeilijk om de fout in te gaan met FUT points

Als je geobsedeerd bent van FIFA en de World Cup, vergeet dan niet de FIFA punten. De prijzen kunnen schommelen van twee tot honderdtwintig euro - met deze FIFA punten kun je het sterkste team in uren bij elkaar spelen. Hoe doe je dat? Door het gebruik van FIFA punten, open je FIFA’s Ultimate Team (FUT) in-game packs, waarin spelers en andere extra's voor het levelen van uw spelers zitten. Kies uit de sterkste en indrukwekkendste selectie voetbalspelers, maak strategieën die niemand kan verslaan en win - allemaal met FUT points!

De herfst komt er al snel aan, dus stort jezelf volledig in de voetballerij. Zorg dat je FIFA 23 alvast pre-ordered en tel de dagen af tot je hem op de deurmat hoort ploffen! Ongeacht of je virtueel of fysiek speelt, voetbal is ontzettend spannend en leuk. De meeste van ons zullen in november niet in Qatar aanwezig zijn, maar we kunnen nog steeds gebruikmaken van de laatste beetjes zomer door buiten te spelen en ons voor te bereiden op de intense World Cup toernooien, online!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?