Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Gameliner Awards: Nog een dag om te stemmen op de beste game van 2016!

Het einde van 2016 is reeds in zicht. De Gameliner Awards 2016 is op volle toeren en jullie zijn als een bezetene aan het stemmen. Met nog één dag te gaan is de uitslag nog altijd retespannend. Wie gaat die trofee in de kast zetten? Jullie zijn uiteindelijk degene die dat bepalen.

Om de spanning nog ietsjes op te voeren zetten wij de vijf beste games nog even, in willekeurige volgorde, op een rijtje:

Battlefield 1
Dishonored 2
Final Fantasy XV
Uncharted 4: A Thief's End
Watch Dogs 2

Stemmen kan nog tot en met 31 december. Met jouw stem maak je kans op één van die moddervette prijzenpakketten. Het enige wat je hoeft te doen is stemmen op jouw favoriete game in de poll en een reactie te plaatsen in de poll's reactieveld. In onderstaande video's komen de deelnemende games voorbij en graven Bobby en Rudy door die al die prijzen heen. Check de video's dus en laat je stem gelden voordat het te laat is!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?