Gameliner Awards: Stem nu op jouw favoriete game van 2019!

Als de koude dagen zich weer presenteren en je 's avonds met een kop warme chocolademelk tegen elkaar op de bank kruipt, dan weet je twee dingen zeker. Het jaar nadert zijn einde en de Gameliner Awards komen er weer aan. Traditiegetrouw wordt ook dit jaar weer een game tot beste van 2019 uitgeroepen en jij bepaalt!

Vorig jaar ging God of War er met de Gameliner Award vandoor. Nieuw jaar, nieuwe kansen. In eerste instantie leek het een redelijk kalm jaar geweest te zijn, totdat we hier op de redactie de koppen bij elkaar staken en toch al snel tot een behoorlijke lijst aan toffe games kwamen. Om jullie niet door een waslijst aan keuzemogelijkheden te laten scrollen hebben we de lijst ingekrompen tot tien games die volgens ons het meest recht hebben op de titel 'Beste game van 2019'. Er zijn wat stoelen, controllers en tanden door de lucht gevlogen, maar uiteindelijk is het toch gelukt om tot tien games te komen. Dit betekent ook dat er best wat games zijn die het net niet hebben gered, maar er zijn genoeg games overgebleven die een gooi kunnen doen naar de bokaal. Vanaf nu kun jij je stem uitbrengen op de game waarvan jij vindt dat het de felbegeerde Gameliner Award verdient. Succes!

POLL (Gameliner Awards 2019)

Wat is je favoriete game van het jaar 2019

Wat is je favoriete game van het jaar 2019

 • Astral Chain
  5%
 • Borderlands 3
  22%
 • Death Stranding
  7%
 • Fire Emblem: Three Houses
  6%
 • Kingdom Hearts III
  2%
 • Luigi's Mansion 3
  9%
 • Star Wars Jedi: Fallen Order
  16%
 • Sekiro: Shadows Die Twice
  17%
 • Super Mario Maker 2
  5%
 • The Outer Worlds
  12%
Tussenstand na 129 stemmen
GA NU STEMMEN

Je kan tot en met 31 december je stem uitbrengen. In januari maken wij de winnaar bekend.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?