Gameliner Gemist: Juli 2014

Bij Gameliner begrijpen we maar al te goed dat iedereen zijn of haar informatie op een eigen tempo tot zich neemt. Door in Gameliner Gemist terug te blikken op alle belangrijke content van de afgelopen maand, geven we bezoekers de kans om gemiste artikelen, reviews of video's alsnog te ontdekken. Handig!

juli 2014 vormde het toneel voor het beslissende deel van het WK, maar bleek, zoals verwacht, qua games wat rustig te zijn. Deze maand vormde dan ook de stilte voor de storm die volgende maand in Keulen zal losbarsten. Desalniettemin gaf de komkommertijd ons de ruimte om alvast vooruit te blikken op een flink aantal games die de komende tijd zullen verschijnen en om wat aanpassingen door te voeren op de website. Het is jullie vast niet ontgaan dat Gameliner langzaam aan het veranderen is en dat heeft uiteraard alles te maken met het feit dat wij altijd streven naar vooruitgang en we jullie bezoek aan onze prachtige site zo prettig mogelijk willen maken. Het is goed mogelijk dat er de komende maand weer wat kleine dingen zullen veranderen, al zal augustus bij ons toch ook vooral in het teken staan van de gamescom. Wij reizen uiteraard weer af naar het wisselvallig Keulen om semi-live verslag te doen van alle toffe games, consoles en overige soft- en hardware. Dit jaar zullen we ons bovendien meer gaan richten op videocontent rond de gamescom, zodat jullie als het ware met ons mee op reis kunnen. Het begin van augustus zal echter nog rustig verlopen, waardoor men zonder zorgen terug kan kijken op alle content van juli.

Artikelen

Column: Digitali-zwering

Column: Het succes van de Oculus Rift. En toen kwam Facebook

Column: Penalty's

Column: Uit de WK-roes en aan het gamen

Drie van die: Co-opgames die ik helemaal grijs gespeeld heb

Drie van die: Dingen die me storen aan de Wii U

Drie van die: Games die beter niet verfilmd kunnen worden

Drie van die: Originele wapens in games

Drie van die: Smartphonegames voor op vakantie

Gespeeld: Bayonetta 2

Gespeeld: Destiny

Gespeeld: Evolve

Gespeeld: Splatoon

Gespeeld: Super Smash Bros.

Preview: Alien: Isolation

Preview: Assassin's Creed Unity

Preview: Borderlands: The Pre-Sequel

Preview: Call of Duty: Advanced Warfare

Preview: Dragon Age: Inquisition

Preview: FIFA 15

Preview: Metro Redux

Preview: Middle-earth: Shadow of Mordor

Voorspelling: WK 2014: Nederland - Argentinië

Voorspelling: WK 2014: Nederland - Costa Rica

onbekend

Reviews

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

Le Tour de France - Season 2014

Oddworld: New 'n' Tasty

PlayStation Vita Pets

Sniper Elite 3: Afrika

The Ratchet & Clank Trilogy

Valiant Hearts: The Great War

onbekend

Video's

WK 2014: Brazilië - Nederland in FIFA 14

WK 2014: Nederland - Argentinië in FIFA 14

WK 2014: Nederland - Costa Rica in FIFA 14

onbekend

Zoals gezegd zal het in augustus vooral draaien om de gamescom, maar ook verschijnen de eerste toffe games van het najaar deze maand al. Op welke game zitten jullie deze maand het meest te wachten? Of reis je misschien ook zelf af naar de gamesom in Keulen? Laat het ons vooral weten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?