Gameliner Gemist: juli 2017

Het jaar raast als een trein voorbij, want ook juli ligt alweer achter ons. Het vakantie- en festivalseizoen is volop aan de gang, maar dat hield ons alleszins niet tegen om onze website te vullen met een heleboel content. Door de nasleep van de E3 hebben we aan de lopende band previews geschreven van een hoop interessante titels. Een aantal daarvan mochten we bij de uitgevers zelf uitproberen. Zo werd Alex bijvoorbeeld in positieve zin verrast door Mario + Rabbids: Kingdom Battle en na een twee uur durende speelsessie was Davy ervan overtuigd dat de nieuwe Wolfenstein onmisbaar wordt. Qua releases was 't gezien de tijd van het jaar wat rustiger, maar we hebben toch nog zeven titels gerecenseerd. Splatoon 2, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy en Final Fantasy XII: The Zodiac Age vielen stuk voor stuk in de smaak. Daarbovenop hebben we jullie natuurlijk ook wekelijks een nieuwe Top 5-video voorgeschoteld. Het complete overzicht van de maand juli, vind je zoals altijd hieronder.

onbekend

Artikelen

Gespeeld: Mario + Rabbids Kingdom Battle
Preview: Sea of Thieves
Preview: Dishonored: Death of the Outsider
Preview: Uncharted: The Lost Legacy
Preview: Anthem
Preview: Star Wars: Battlefront 2
Preview: Call of Duty: WWII
Preview: Need for Speed: Payback
Preview: Assassin's Creed: Origins
Preview: Spider-Man
Gespeeld: Destiny 2
Gespeeld: Uncharted: The Lost Legacy
Gespeeld: Wolfenstein II: The New Colossus

onbekend

Video's

Top 5: Beste SNES-games
Top 5: Beste open wereld games
Top 5: Local co-op games voor teamspelers
Top 5: Cheats in gaming
Top 5: Beste sportgames

Reviews

Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy
Little Nightmares: The Depths
Kirby's Blowout Blast
Final Fantasy XII: The Zodiac Age
Constructor HD
Splatoon 2
Patapon Remastered

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?