Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Gameliner Gemist: November 2014

Bij Gameliner begrijpen we maar al te goed dat iedereen zijn of haar informatie op een eigen tempo tot zich neemt. Door in Gameliner Gemist terug te blikken op alle belangrijke content van de afgelopen maand, geven we bezoekers de kans om gemiste artikelen, reviews of video's alsnog te ontdekken. Handig!

november 2014 was, zoals het ieder jaar de novembermaand bètaamd, weer een explosie van langverwachte releases. Daarbij viel onder meer het stormachtige begin van Assassin's Creed Unity op, maar er waren ook genoeg verrassingen in de vorm van bijvoorbeeld Call of Duty: Advanced Warfare, Far Cry 4 en Halo: The Master Chief Collection. Daarnaast zette Pro Evolution Soccer 2015 een enorme stap in de richting van de concurrentie, waardoor die serie weer helemaal terug is. Ook verraste de next-gen versie van Grand Theft Auto V. Deze had naast verbeterde graphics nog veel meer nieuws te bieden, waardoor ik al meerdere redactieleden erop heb betrapt de game voor een tweede maal te hebben aangeschaft. Voordat we in december onze catalogus met onlangs aangeschafte toppers mogen wegwerken, werpen we eerst nog even een rustige blik op alle artikelen, reviews en video's van vorige maand.

Artikelen

Achtergrond: Mario Kart 8 - DLC Pack 1
Column: Gametijd in de eindejaarsdrukte
Column: Geniet, en zeur met mate!
Column: Moraalpapegaaien
Drie van die: Games waar ik dit jaar nog naar uitkijk
Drie van die: Goede mannelijke stemacteurs
Drie van die: Redenen waarom ik een hekel aan RPG's heb
Drie van die: Steden waar Assassin's Creed zich moet afspelen
Drie van die: Updates voor de next-gen GTA V
Gespeeld: Evolve
Gespeeld: The Crew
Indieaan: Fight the Dragon
Indieaan: Guns, Gore & Cannoli
Indieaan: Particulars
Indieaan: RIVE
Preview: Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX
Preview: Project CARS

onbekend

Reviews

Assassin's Creed Rogue
Assassin's Creed Unity
BlazeRush
Call of Duty: Advanced Warfare
Escape Dead Island
Far Cry 4
Football Manager 2015
Grand Theft Auto V
Halo: The Master Chief Collection
LEGO Batman 3: Beyond Gotham
LittleBigPlanet 3
Lords of the Fallen
Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire
Pro Evolution Soccer 2015
Sunset Overdrive
Tales of Hearts R
Tetris Ultimate
Ultimate NES Remix
World of Warcraft: Warlords of Draenor

onbekend

Video's

Gameliner Awards: Promo 2014

In december gaat het er, gelukkig, heel wat rustiger aan toe. Er staan nog een klein aantal releases op de planning, maar daarnaast zal het toch vooral om de gezellige feestdagen en natuurlijk de iconische Gameliner Awards 2014 draaien, die overigens reeds van start zijn gegaan. Vergeet dus niet te stemmen op jouw favoriete games van 2014, zodat je kans maakt op een van de pakketten met games, goodies en andere prijzen, waar je werkelijk stijl van achterover slaat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?