Gameliner Gemist: Oktober 2014

Bij Gameliner begrijpen we maar al te goed dat iedereen zijn of haar informatie op een eigen tempo tot zich neemt. Door in Gameliner Gemist terug te blikken op alle belangrijke content van de afgelopen maand, geven we bezoekers de kans om gemiste artikelen, reviews of video's alsnog te ontdekken. Handig!

oktober 2014 was zo druk, dat geen enkele gamer alle toffe games deze maand heeft kunnen spelen. Ondanks dat men op Firstlook 2014 een boel games kon uitproberen, moesten er moeilijke keuzes gemaakt worden en daar konden onze vele reviews natuurlijk perfect bij helpen. Naast alle toffe games die al zijn verschenen, hebben we ook veelvuldig vooruit geblikt. Tevens hebben we in oktober weer een nieuwe rubriek mogen verwelkomen: Indieaan. In deze rubriek zetten we indiegames in de spotlight, om je er op een zeer fanatieke manier alles over te melden. Shattered Worlds en Lumini waren de eerste indiegames die zijn behandeld, maar er gaan er binnenkort nog vele volgen. Eerst echter even terugblikken op de drukke oktobermaand.

Artikelen

Achtergrond: Alles over PlayStation TV
Achtergrond: De keepers van FIFA 15
Achtergrond: Firstlook 2014 in beeld
Column: Alien Smash Prejudice
Column: Kwaliteitshonger
Column: Mijn natte droom
Column: Next-gen, ammehoela!
Column: Waarom pre-orderen we zo snel?
Drie van die: Games die altijd blijven hangen
Drie van die: Games die mij lieten gillen als een wijf
Drie van die: Games met bekende acteurs
Gespeeld: Heroes of the Storm
Gespeeld: Pókemon Omega Ruby & Alpha Sapphire
Indieaan: Lumini
Indieaan: Shattered Worlds
Nieuwe rubriek: Indieaan
Preview: Assassin's Creed Rogue
Preview: Escape Dead Island
Preview: Halo: The Master Chief Collection
Preview: LittleBigPlanet 3
Preview: Sunset Overdrive

onbekend

Reviews

Alien: Isolation
Bayonetta 2
Borderlands: The Pre-Sequel
Disney Magical World
Driveclub
Dungeon of the Endless
F1 2014
Forza Horizon 2
In Space We Brawl
Middle-earth: Shadow of Mordor
NBA 2K15
Project Spark
Ryse: Son of Rome
Screencheat
Shadow Warrior
Sleeping Dogs: Definitive Edition
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS
The Evil Within

onbekend

In november staan er wederom een heleboel veelbelovende titels gepland. Wat was jullie favoriete game van oktober en naar welke game kijken jullie in november het meeste uit?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?