Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Gamen zonder beperkt te worden

Gamen is leuk. Of je nu af en toe een spelletje speelt of helemaal “hooked” bent. Maar soms wordt het je niet gemakkelijk gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld bepaalde features niet unlocken omdat je niet in Amerika of Engeland zit. Of je kunt, op vakantie, buitenlandstage of werk in het buitenland een bepaalde game niet spelen omdat deze game niet wordt doorgegeven in het land waar je zit. Hoe los je dat nu op?

onbekend

Vrij gamen met een VPN is de oplossing

Wanneer je alle vrijheid, veiligheid en anonimiteit wilt die je je maar kunt wensen, is een VPN de oplossing. Je kunt ook écht vrij gamen met een VPN. Maar wat is een VPN nu eigenlijk, hoe kom je eraan en wat kun je ermee?

Wat is een VPN?

VPN staat voor Virtual Private Network. Via dit privénetwerk kun je anoniem online. Waar je anders altijd vindbaar bent, doordat je computer een IP-adres heeft, kun je via een VPN écht anoniem online. Door een VPN af te sluiten zorg je dat je data via een versleutelde, beveiligde verbinding naar een externe server wordt gestuurd. Vanaf die server ga je verder het internet op. Qua snelheid gaat hier (bijna) niets verloren. Het is dus ideaal voor gamen in het buitenland en voor het openen van lootboxes waar je anders geen toegang tot hebt.

Waarom zou je via een VPN online gaan?

Los van de features die je kunt unlocken in diverse games, zijn er nog meer voordelen aan een goede VPN verbinding.

  • Anonimiteit. Je eigen IP adres wordt verborgen zodra je via VPN online gaat. Je bent dus niet meer te achterhalen via dit adres.
  • Veiligheid. Je bent dankzij een VPN nog beter beschermd tegen hackers. Jouw gegevens zullen nog veiliger zijn en je data zal niet meer onderschept kunnen worden.
  • Vrijheid. Je kunt waar dan ook ter wereld online alsof je in Nederland bent. Veel Nederlandse websites en streamingsdiensten werken niet in het buitenland. Maar ook andersom is het handig. Veel landen hebben te maken met censuur en wanneer je, bijvoorbeeld, via een Chinese server op Facebook wilt, is dat niet altijd mogelijk. Kies je voor een VPN? Dan kun je contact maken met een server buiten China en kun je je online vrij bewegen. Maak je verbinding met een VPN server in Amerika? Dan kun je ineens wél de Amerikaanse Netflix zien.

Hoe kom ik aan een VPN?

Je kunt via internet heel gemakkelijk een keuze maken uit de vele betrouwbare VPN-aanbieders die er zijn. Zie bijvoorbeeld de link bovenin dit artikel. Je sluit een abonnement af en krijgt al snel de benodigde software of apps toegestuurd. Deze kun je direct installeren of downloaden en je VPN-avontuur kan beginnen.

Dit artikel is een samenwerking.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?