Gamescom: Activision op de gamescom

Activision is in 1979 opgericht en was de eerste onafhankelijke gamesuitgever ter wereld. Activision bracht destijds de games al uit voor de Atari 2600 en het logo is altijd hetzelfde gebleven. Inmiddels is Activision uitgegroeid tot de één van de grootste uitgevers ter wereld.

Activision is bekend van de volgende games: Tony Hawk Pro Skater, Call of Duty, Guitar Hero en Quake.

Activision komt met de volgende games en projecten naar de gamescom:

Call of Duty: Modern Warfare 3

Weet jij hoeveel keer het is voorgekomen dat een bepaalde spin-off van de Call of Duty serie het tot een derde deel heeft geschopt? Het zal in ieder geval niet zoveel zijn als het aantal keer dat we nu Modern Warfare als subtitel hebben gespot. Met Modern Warfare 3 moet Activision het dit jaar opnemen tegen die andere shooter, Battlefield 3. De beelden die we tot nu toe hebben gezien zijn wederom gewelddadiger, spannender, actievoller, grootser, beter en ongelofelijker dan ooit, nu maar hopen dat we hetzelfde gevoel houden als we zelf met de game gaan spelen.
Release: 8 november 2011
Platforms: PS3, X360, pc, Wii

onbekend

Prototype 2

Het eerste deel van PROTOTYPE werd een beetje lauwtjes ontvangen, terwijl het een game was met veel originele ditjes en datjes. Het is in ieder geval zeker dat ontwikkelaar Radical Entertainment heeft geleerd van dit eerste deel, want PROTOTYPE 2 belooft een flinke sprong voorwaarts te maken. Dit keer is de held waarmee je speelt geboren met de naam James Heller. Het is zijn taak om het Blacklight Virus voor eens en voor altijd een halt toe te roepen. Of dat hem lukt, zullen we zien als de game volgend jaar in de winkels verschijnt.
Release: 27 april 2012
Platforms: PS3, X360, pc

onbekend

Spider-Man Edge of Time

De bekende held Spider-Man moet het in deze nieuwe game min of meer tegen zichzelf opnemen. De acties van de verschillende spinmannen zullen namelijk van invloed zijn op hun eigen handelen. De ontwikkelaar noemt dit het 'cause-and-effect' systeem. De insteek is dus vrij origineel, nu maar hopen dat de gameplay en de graphics ook in orde zijn. Zo ja, dan kunnen we weer een mooi avontuur verwachten.
Release: 14 oktober 2011
Platforms: PS3, X360, pc, Wii, DS, 3DS

onbekend

De bovenste drie games worden op de gamescom vergezeld door het volgende:
- Call of Duty Elite
- Skylanders: Spyro's Adventure
- X-Men Destiny
- GoldenEye 007 RELOADED

Waar?
Activision is tijdens de gamescom te vinden in zowel hal vijf als in hal zes (zie ook hier).

onbekend

Hall 5.2, Stands: H031, H021

onbekend

Hall 6.1, Stands: B020, B030

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?