Gamescom: Alles wat je moet weten over gamescom 2019

Geplaatst:
Aangepast: 2 februari 2024 22:08

Jawel, het is weer zover! De gamescom van 2019 gaat van start. Zoals gewoonlijk wordt het evenement gehouden in de Koelnmesse te Keulen en hoe kan het ook anders dat Gameliner wederom aanwezig is. Deze elfde editie zijn wij met vier man sterk aanwezig in de business area, de funzone, de cosplay arena, de gekste feestjes en natuurlijk ook op de beursvloer. Vanaf deze beursvloer doen wij verslag van de tofste games, de meest unieke hebbedingetjes en de laatste nieuwtjes. Ikzelf neem de presentatie op mij, daarnaast duikt ook onze eigen Patrick voor de camera en verwelkomen wij nieuwkomer Bram! Alex houdt de boel scherp in de gaten en zorgt ervoor dat je ook nog dagelijks wat moois te zien krijgt. Dit kan zijn in de vorm van beursvloeritems, previews, korte updates of een aankondiging van aankomende artikelen. Hoorde ik iemand Dreamteam zeggen?

Onze agenda staat weer propvol en er komen dan ook meer dan genoeg previews aan! De eerste dag staat bijvoorbeeld afgeblokt met games zoals Luigi's Mansion 3, Pokémon Sword and Shield, Gears of War 5, The Legend of Zelda: Link's Awakening en FIFA 20. Allemaal vette games maar ook de dagen daarop valt er genoeg te beleven. Zo brengen wij een bezoekje aan CD Projekt Red voor een sessie met Cyberpunk 2077, schuiven we aan bij Bethesda voor wat quality time met DOOM Eternal en wippen we langs bij Square Enix voor een preview van Final Fantasy VII!

Leuk en aardig al die afspraken, maar de beursvloer vergeten wij natuurlijk niet. Daarom zie je ons uiteraard regelmatig door de mensenmassa sjokken om even te kijken hoe de sfeer onder de echte gamers is. Op 20 augustus gaan wij van start, maar van 21 tot en met 24 augustus is de beursvloer ook geopend voor de consument. Ben jij aanwezig? Laat het weten en wie weet zien we je daar!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord