Gamescom: Alles wat je moet weten van gamescom 2017

Geplaatst: 21 augustus 2017 12:00
Aangepast: 20 mei 2018 14:21

Dinsdag 22 augustus is het zover! Dan schuifelt Gameliner met een team van vijf redactieleden de vloeren van gamescom 2017 op. Voor wie de gamescom nog niet kent vatten wij nog het evenement superkort samen. De gamescom is een jaarlijkse gamingbeurs dat gehouden wordt in de Koelnmesse in het prachtige Keulen. Op 22 augustus openen de deuren zich en op 26 augustus sluiten de deuren weer om een jaarlang potdicht voor de gamingcommunity te blijven. De Duitse beurs staat garant voor een shitload aan bezoekers aangezien de beursvloer ook open is voor het publiek. Gelukkig hebben wij meer dan genoeg afspraken staan zodat wij jullie dagelijks op de hoogte kunnen houden omtrent het laatste nieuws en uitgebreide speelsessies.

Foto: Koelnmesse / gamescom.be

Wat is er van ons te verwachten

Gameliner reist met vijf man sterk af naar het hartje van Keulen. We zijn bepakt met flink wat video-apparatuur en een bomvolle agenda. Op dinsdag starten we direct met het plaatsen van het laatste nieuws en natuurlijk trakteren we jullie ook iedere dag op een rondje door de hallen. Wat kan je dan nog meer verwachten? Devin en Rudy lopen afspraak na afspraak af en brengen jullie de laatste informatie in videovorm. Zo heeft Devin afspraken bij bijvoorbeeld: Need for Speed Payback, FIFA 18 en Call of Duty: WWII. Rudy heeft op zijn beurt weer afspraken staan bij games zoals: Destiny 2, PES2018, The Crew 2 en Middle-earth: Shadow of War. Koen gaat mee mee voor het camerawerk zodat de jongens er nog een beetje goed uitzien en Davy brengt jullie het laatste nieuws in geschreven vorm. Vergis je niet. Ook zij hebben flink wat afspraken. Denk bijvoorbeeld aan games zoals Kingdom Come: Deliverance, Dragon Ball Fighterz en testsessies met de laatste gear. De aankomende week zijn er dus meer dan genoeg artikelen te verwachten!

Foto: Koelnmesse / gamescom.be

Ben jij er nou ook bij op de gamescom? Laat het ons dan vooral weten en wie weet ben jij de ster in een van onze video's!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer